Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Αντίο......Μανωλά.



Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει μία πρώτη διερευνητική κρούση προς την πλευρά του διεθνούς αμυντικού της ΑΕΚ Κώστα Μανωλά εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του επόμενου καλοκαιριού.Την πόρτα του Κώστα Μανωλά χτύπησε ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Μπορεί το πρωτάθλημα και η σεζόν να βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο αυτή η παράμετρος φαίνεται πώς δεν εμποδίζει τη διοίκηση της πειραϊκής ομάδας να «φουλάρει» από τώρα τις… μηχανές της εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Τον Ολυμπιακό απασχολεί έντονα η περίπτωση του διεθνούς αμυντικού της ΑΕΚ. Ο Μανωλάς συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του τύπου του ποδοσφαιριστή, στον οποίο θέλουν να επενδύσουν οι «ερυθρόλευκοι» δημιουργώντας την ομάδα των επόμενων χρόνων.

Σε συνδυασμό με την τάση που έχει δείξει η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, να συλλέξει ό,τι καλύτερο κινείται στην εγχώρια αγορά και αφορά εξελίξιμους παίκτες με προοπτική, η περίπτωση του Μανωλά εξιτάρει τους Πειραιώτες.
Η άρνηση του Κώστα Μανωλά να πάρει μεταγραφή στο πρωτάθλημα της Serie B και την Αταλάντα «πακέτο» με τον συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Σάββα Γκέντσογλου, δημιουργεί πολλά καινούρια δεδομένα και επιπρόσθετα ανοίγει διάπλατα τον δρόμο στους «ερυθρόλευκους» να ασχοληθούν ακόμη πιο σοβαρά με την περίπτωσή του.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του katimagiko.gr πριν από λίγες ημέρες υπήρξε διερευνητική επαφή ανθρώπου του Ολυμπιακού με το στενό περιβάλλον του Μανωλά. Από την πλευρά του ο ταλαντούχος αμυντικός δείχνει θετικός στην προοπτική μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, αφού οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του είναι κατά πολύ μεγαλύτερες συγκριτικά με την ΑΕΚ
Επίσης, η πλευρά του 19χρονου παίκτη φέρεται να έχει κουραστεί από τις υποσχέσεις των παραγόντων του Δικεφάλου, αφού ακόμη περιμένει να του γίνει πρόταση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με καλύτερους οικονομικούς όρους.


Όπως βλέπετε ο μικρός δεν είναι ΑΕΚΤΖΗΣ σαν τον θείο του ωστόσο έχει και μια βάση καθώς η ΑΕΚ βουλιζει. Είναι στο χείλος του γκρεμού και κανείς δεν νοιάζεται να τη σώσει

1 σχόλια: