Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

«Ξεβράκωσε» τον Τζιμπούρ ο Λυπημένος

Άκρως αποκαλυπτικός και με αλήθειες που κανείς μέχρι στιγμής δεν γνώριζε και ούτε καν είχε φανταστεί, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Λυπημένος, στον «NovaΣΠΟΡ FM». Ο πρώην, πλέον, εκπρόσωπος του Αλγερινού επιθετικού, τόνισε πως υπήρξε απόλυτη συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του πρώην πελάτη του και πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που την αθέτησε, λέγοντάς μάλιστα πως δεν αποκλείεται αυτό να οφείλεται επειδή τον πλησίασε κάποιος... άλλος:



«Όλα είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Συνεργαζόμασταν πολλά χρόνια με τον Ραφίκ. Από τότε που έπαιζε στον Εθνικό Αστέρα. Όλοι στον χώρο γνωρίζουν ποιος είμαι. Όταν μας κάλεσε η ΑΕΚ για να ανανεώσει ο παίκτης, κάποια πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ και ο κ. Αδαμίδης έκαναν τα πάντα από την πλευρά τους για να τον κρατήσουν. Έγινε μία κουβέντα, υπήρξε προφορική συμφωνία, αλλά στην πορεία αυτή χάλασε, καθώς ο παίκτης δεν ήθελε να υπογράψει. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον κ. Τζεμπούρ. Δεν τον εκπροσωπώ πια, αφού με δική του πρωτοβουλία μίλησε με τον Ολυμπιακό. Μόνος του ή με κάποιον άλλο έκανε τη διαπραγμάτευση. Με τον Τζεμπούρ συνεργαζόμασταν από τότε που ήταν στον Εθνικό Αστέρα. Και η σχέση που είχαμε ήταν πιο στενή, όχι μόνο επαγγελματική. Στην πορεία όμως αντιλήφθηκα κάποια πράγματα και δεν είχα άλλη επιλογή. Εκτέθηκα απέναντι στην ΑΕΚ. Ούτε στις συζητήσεις με τη Χόφενχαιμ ήμουν παρών. Κινήθηκε μόνος του κι εκεί».

Σίγουρα λοιπόν μετά τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του Τζιμπούρ, που όπως και ο ίδιος τόνισε πολλάκις, η σχέση τους ήταν... αδελφική (ξεκινούσε από την περίοδο που ο Αλγερινός αγωνιζόταν στον Εθνικό Αστέρα), αφήνοντας υποψίες ότι ακόμα και το επεισόδιο με τον Μανόλο Χιμένεθ, ναι μεν δεν ήταν τυχαίο, όπως άλλωστε ισχυριζόταν και ο Τζιμπούρ, αλλά από την αντίθετη πλευρά και όχι από αυτή του Ισπανού και κατ΄ επέκταση της διοίκησης της ΑΕΚ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου