Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

«Θέλω να γίνω ηγέτης της ομάδας!»


Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποκάλυψη της - προφορικής - συμφωνίας του με την ΑΕΚ, ο Ναμπίλ Μπάχα έδειξε επιφυλακτικός σε κάποια σημεία των τοποθετήσεων του, καθώς οι τελευταίες λεπτομέρειες που απέμεναν για το «διαζύγιό» του με την Μάλαγα δεν τον άφηναν να μιλήσει... ελεύθερα. Πλέον, με τα δεδομένα να έχουν διαφοροποιηθεί ο Μαροκινός άσος τονίζει πως είναι ενθουσιασμένος που έρχεται στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ και θέλει να γίνει ο νέος ηγέτης της.

«Έρχομαι στην Ελλάδα και υπογράφω στην ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος», είπε αρχικά, για να μας πει ποια είναι τα πρώτα πράγματα που γνωρίζει για τη νέα του ομάδα: «Γνωρίζω τον σύλλογο, προσπαθώ να μάθω ακόμα περισσότερα. Το μόνο που υπόσχομαι είναι πως θα προσπαθήσω». Ο Μπάχα είχε πάντα εξαιρετικές εμφανίσεις στα μεγάλα παιχνίδια με την Μάλαγα και θέλει να επαναλάβει το ίδιο και στην Ελλάδα και για αυτό τόνισε: «Ξέρω τι σημαίνει ένα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τη δίψα του κόσμου για τίτλους. Θέλω να γίνω ηγέτης της ομάδας».
Εν συνεχεία έπλεξε το εγκώμιο του Μανόλο Χιμένεθ, χαρακτηρίζοντάς τον τεράστια προσωπικότητα: «Ο βασικός λόγος που έρχομαι είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Είναι μια τεράστια προσωπικότητα και όταν μιλήσουμε που έδωσε σημαντικά κίνητρα για να αγωνιστώ στην ΑΕΚ», ενώ για το πότε φτάνει στη χώρα μας, είπε: «Δεν ξέρω αν θα προλάβω να είμαι Ελλάδα σήμερα το βράδυ. Πιθανότατα αύριο. Ανυπομονώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου