Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι

Μια νίκη έψαχνε στη Γλυφάδα η ΑΕΚ στο συγκεκριμένο διάστημα που περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της ήθελε το αποτέλεσμα έστω και λαβωμένη για να καταφέρει να ανέβει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν τα κατάφερε όμως ηττήθηκε από τον Ίκαρο Καλλιθέας με 83-68 και βυθίστηκε περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και στις σκέψεις.
Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι και φάνηκε να μην πατάει καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτεί ο Ίκαρο στον μέγιστο βαθμό και να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι με μεγάλη διαφορά. Η Ένωση δεν μπορούσε να αντιδράσει και η διαφορά όλο και μεγάλωνε. Στην συνέχεια και μετά την διακοπή του η ομάδα φάνηκε να βρίσκει ρυθμό και να είναι έτοιμη να αντιδράσει.

Έτσι το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ΑΕΚ να δείχνει πως μπορεί με ένα ξέσπασμα να πετύχει ακόμα και την ανατροπή και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη που δεν θα την βασάνιζε για την πορεία της στο πρωτάθλημα. Tώρα η ομάδα έχει μπει σε περιπέτειες αφού κέρδισε ο Ηλυσιακός με 76-59 την Καβάλα
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ άντεξε στην άμυνα, αναχαίτισε τις επιθέσεις και με επί μέρους σερί 14-1 μείωσε 61-51 στο 28΄. Το φάουλ (που είδε ο Σταματόπουλος σε διεκδίκηση) στα 21 δευτερόλεπτα -κατά Καλλινικίδη- ήταν η αιτία της «έκρηξης» Γκέκου και κόστισε στην ΑΕΚ το 66-52 σε μία φάση όπου η ΑΕΚ έδειχνε με το κοντό σχήμα να «ξαναμπαίνει» στο ματς. Το τέλος όμως δεν ήταν ευχάριστο με την ήττα να απογητεύει όλους τους παράγοντες της ομάδας.
Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Χαρτ ο οποίος έδειξε να πετυχαίνει σημαντικά καλάθια σημειώνοντας 7 πόντους.Σε αυτη την εκτός έδρας δοκιμασία για τη Βασίλισσα περίπου 200 ''κιτρινόμαυροι'' οπαδοί έδωσα το ''παρών'' στη Γλυφάδα και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό το τραγούδι για να μπορέσουν να στηρίξουν τους παίκτες του Μηνά Γκέκου που τόσο το έχουν ανάγκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου