Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

"Ιδιαίτερα" στο Τζόλο

Tο ταλέντο του Βαγγέλη Τζόλου είναι αδιαμφισβήτητο. Όπως αδιαμφισβήτητη είναι και η επιθυμία του να αγωνιστεί περισσότερο στην ΑΕΚ, την οποία άλλωστε υπηρετεί επί σειρά ετών, καθώς φορά τη φανέλα της από τα εννιά του! Ο Πρεβεζιάνος πόιντ γκαρντ κέντρισε το ενδιαφέρον του Αγγέλου Κορωνιού από την πρώτη στιγμή, που ο 42χρονος τεχνικός πάτησε το πόδι του στην Ζωφριά.

Που σημαίνει ότι τα 3 λεπτά συμμετοχής του μικρού στο ντέρμπι με Ολυμπιακό δεν ήταν απόφαση της στιγμής.Αποκαλύπτεται δε, ότι προπονητής και παίκτης είχαν ιδιαίτερη κουβέντα εντός της εβδομάδας. Ο Κορωνιός εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στο Τζόλο, γεγονός που ενεθάρρυνε τον αθλητή. Είναι προφανές ότι η συμμετοχή του Τζόλου -σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος- θα κριθεί από πολλούς παράγοντες. Η χθεσινή αναμέτρηση ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμαστεί περισσότερο, αλλά η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε ντέρμπι.


Ο Κορωνιός συνέστησε δουλειά και υπομονή στον Βαγγέλη. Είναι δεδομένο ότι θα χειριστεί διακριτικά την περίπτωση του, ελπίζοντας να μην χάσει ο παίκτης τον βηματισμό του και η ΑΕΚ τον παίκτη. Η αρχή έγινε…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου