Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Νέος Σαμαράς ο Βέλλιος!


Όπως ο Γιώργος Σαμαράς έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία από τον ΟΦΗ για το εξωτερικό, αφού κανείς στην Ελλάδα δεν συγκινήθηκε από το ταλέντο του, έτσι ο Απόστολος Βέλλιος ετοιμάζει βαλίτσες για τα ξένα! Απλά αυτός δεν πάει Ολλανδία, αλλά πιο κοντά στη γειτονική Ιταλία και την Μπολόνια!
Ακόμα ένα εγχώριο ταλέντο που το αφήνουμε να φύγει για τα ξένα… αβρόχοις ποσί! Ένα παίκτης που αν και 18χρονών δείχνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Το κορμί του είναι δεμένο, έχει το ύψος, έχει την αίσθηση του γκολ (όπως έχει αποδείξει και στον Ηρακλή και στην Εθνική Νέων), είναι σοβαρός. Τι άλλο θέλει δηλαδή μια ομάδα για να ενδιαφερθεί για αυτόν;

ΑΕΚ και Ολυμπιακός λιβάνιζαν την περίπτωση του εδώ και πολύ καιρό και στο τέλος βρέθηκαν με άδειο το… καλάθι! Δεν πειράζει, ας πάει το παιδί στα ξένα να μάθει σωστά το τόπι, γιατί στην Εθνική χρειαζόμαστε καλούς παίκτες στη θέση αυτή, αφού μετά τον Γκέκα και τον Σαλπιγγίδη, μόνο ο Μήτρογλου φαντάζει αξιόπιστη λύση!
Ο παίκτης του Ηρακλή και προσεχώς Ιταλός είναι πολύ σοβαρός, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι πολύ πιο ώριμος από ότι συνηθίζεται σε αυτή την ηλικία!
Οι ιταλικές ομάδες τιμούν πολύ συχνά πλέον την ελληνική αγορά και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει, όπως αναφέραμε σε αμέσως προηγούμενο κείμενο, αρκεί βέβαια να το εκμεταλλευτούν σωστά οι εγχώριοι σύλλογοι και να μην φάνε τα λεφτά από εδώ και από εκεί σε σπατάλες χωρίς ουσία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου