Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Με Μίτσελ στην Ξάνθη!


Σας είχαμε αναφέρει χθες ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ικανοποιηθεί από την παρουσία του Μίτσελ μέχρι στιγμής και για αυτό πήρε τον νεαποκτηθή Ισπανό χαφ στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη εκτός έδρας. Ο προπονητής της ΑΕΚ πάντως έχει δει με καλό μάτι και την παρουσία των μικρών της ομάδας και ειδικά των Μιχάλη Τσαμουρλίδη (αριστερό μπακ χαφ), Βίκτορ Κλωναρίδη (επιτελικός μέσος) και Γιώργου Νικόλτση (σέντερ φορ).

Ετσι και οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην 20μελη αποστολή της ΑΕΚ που φεύγει σε λίγη ώρα για την Ξάνθη. Επίσης, στην αποστολή είναι και όλοι οι διαθέσιμοι μέσοι (Καφές, Μάκος, Ντιόπ, Μίτσελ, Γκέντσογλου), ενώ εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Δέλλας, Καράμπελας, Μπλάνκο, οι τραυματίες Γεωργέας, Μανωλάς και ο Μπερνς που είναι στην εθνική Αυστραλίας.
Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ξάνθη απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Σάχα, Αραμπατζής, Ντιόπ, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Νασούτι, Μίτσελ, Νταντόμο, Σκόκο, Έντερ, Λεονάρντο, Γκέντσογλου, Μάκος, Λαγός, Αργυρίου, Νικόλτσης, Κλωναρίδης, Τσαμουρλίδης, Καφές, Λυμπερόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου