Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Για καρέ της... ΑΕΚ


Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της θέλει η ΑΕΚ η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου (19.30 N.S2). Επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα ο Μπλάνκο, επιστρέφει στο 4-2-3-1 ο Χιμένεθ. Με μοναδικό στόχο τη νίκη η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. 
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Γεωργέα, Μανωλά, Καφέ, Γκέντσογλου και Μπερνς, καθώς και τον Μίτσελ ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα την Παρασκευή. 
Σε ό,τι αφορά στην 11άδα, ο Χιμένεθ λογικά θα γυρίσει στο 4-2-3-1, σύστημα που προτιμά στα μικρότερης δυσκολίας παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπλάνκο θα επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα, πιθανότατα αντί του Ντιόπ, με τον Γκερέιρο να κρατά την θέση στο κέντρο. Αλλη αλλαγή θα είναι ενδεχομένως η τοποθέτηση του Νταντόμο αντί του Καράμπελα, ο οποίος στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει αποκομίσει πρόβλημα και αυτό «φωνάζει» ότι χρειάζεται ξεκούραση.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σάχα, δεξί μπακ ο Γιάχιτς και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Νασούτι-Δέλλας. Ο Μάκος συνεχίζει στον άξονα, ενώ Λαγός και Σκόκο θα είναι στα άκρα του κέντρου. Πίσω από τον Μπλάνκο θα αγωνιστεί ο Λυμπερόπουλος.

Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Νασούτι, Γιάχιτς, Αργυρίου, Νταντόμο, Καράμπελας, Λαγός, Ντιόπ, Μάκος, Γκερέιρο, Κλωναρίδης, Σκόκο, Λεονάρντο, 'Εντερ, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο, Φροξυλιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου