Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Χιμένεθ: «Φταίει το μικρό ρόστερ»

Ο Μανόλο Χιμένεθ έριξε το φταίξιμο για την πολύ βαριά ήττα της ομάδας του στο μικρό ρόστερ που διαθέτει η ΑΕΚ και στην κούραση που είχε η ομάδα του από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης.

«Έχουμε ένα πολύ μικρό ρόστερ. Αυτοί είμαστε. Αν είχαμε βάλει πρώτοι γκολ θα μας έδινε δύναμη να ξεχάσουμε την κούραση, αλλά αυτό δεν έγινε. Αν σε 13 λεπτά δέχεσαι δυο γκολ μετά βαραίνουν τα πόδια.
Έχουμε πέντε ματς που έχουμε χρησιμοποιήσει σχεδόν τους ίδιους παίκτες. Είχαμε κακή αμυντική ψυχολογία. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο, αλλά για εμάς είναι πολύ δύσκολο το σκορ. Δε είναι μόνο τα σερί παιχνίδια που παίζουμε. Την Τετάρτη κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε πολύ καλά ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, αλλά δεν είχαμε την πολυτέλεια να κάνουμε πολλές αλλαγές για να φρεσκάρουμε την ομάδα», δήλωσε αρχικά.Για την εξέλιξη του ματς τόνισε: «Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ψυχολογία. Δεχθήκαμε ένα γκολ από αμυντικό λάθος και ένα ακόμα μετά τον τραυματισμό του Δέλλα, που εκεί τελείωσαν όλα. Μας σκότωσαν στις αντεπιθέσεις».Για τη συνέχεια υπογράμμισε: «Έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν για να το πετύχουμε αυτό. Όλες οι ομάδες σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν τουλάχιστον δυο παίκτες σε κάθε θέση.
Η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα. Ο Δέλλας τραυματίστηκε γιατί τον έχω συνέχεια στην 11αδα, αλλά αν δεν τον βάλω ποιον να βάλω;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου