Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Αν αυτοί είναι οι καλύτεροι…

Σωθήκαμε! Αν οι Κάκος και Κουκουλάκης είναι οι καλύτεροι διαιτητές της χώρας τότε έχουμε πρόβλημα και μάλιστα πολύ μεγάλο. Αν οι δυο διεθνείς διαιτητές μας κάνουν τέτοια λάθη, που δεν γίνονται ούτε στο περιφερειακό πρωτάθλημα, τότε ας βάλουμε μια ταμπέλα CLOSED και να σταματήσουμε όλοι να ασχολούμαστε!
Από αυτό εδώ το site έχουμε βροντοφωνάξει αρκετές φορές ότι η ελληνική διαιτησία πρέπει να γίνει επαγγελματική και όχι να είναι το χόμπι κάποιον, που ενδεχομένως να εκτελούν και συμφέροντα κάποιον. Αν η βασική δουλειά τους είναι αυτή, τότε θα πρέπει να καταρτιστούν κατάλληλα και θα προσέχουν πέντε φορές πιο πολύ τις αποφάσεις τους.

Τώρα αυτό δεν χρειάζεται, αφού παίρνουν 1500 ευρώ για να κάνουν το χόμπι τους, έχοντας πάντα και την βασική τους δουλειά για στήριγμα. Μετά απορούμε γιατί ο Δαλούκας είχε αυτοκίνητο τόσο μεγάλου κυβισμού. Είναι πρόκληση να παίρνουν για ένα παιχνίδι διπλάσιο μισθό από ότι παίρνει ο μέσος Έλληνας και να κάνουν αυτά τα εξόφθαλμα λάθη…
Το κορυφαίο σε όλη την υπόθεση είναι ότι ο Κουκουλάκης είναι και οφθαλμίατρος. Ποιος θα τον εμπιστευτεί ξανά για ιατρικές συμβουλές όταν μέσα στο γήπεδο έβλεπε ότι ήθελε; Πρέπει εκεί στην ΕΠΟ και στην ΓΓΑ να σκεφτούν ξανά όλο το διαιτητικό σύστημα, έτσι ώστε να υπάρχει τουλάχιστον αξιοπρέπεια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου