Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Μεταγραφή Μαρινάκη ο Τζιμπούρ!


Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση η είδηση ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον Τζιμπούρ και ότι μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του! Η μεταγραφή γίνεται από τον Βαλβέρδε για αγωνιστικούς λόγους ή από τον Μαρινάκη για επικοινωνιακούς; Γίνεται για να βοηθήσει επιθετικά τους Πειραιώτες ή για να αποδείξει ο πρόεδρος την απόλυτη κυριαρχία του!
Γιατί το λέω αυτό; Γιατί στις αρχές του χρόνου οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν δανεικό στον Πανιώνιο τον Κώστα Μήτρογλου και όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ, ο «Γερμανός» δεν πρόκειται να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό όσο είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο λόγος; Ο χαρακτήρας του, αφού όπως έχουμε ξαναπεί ο Ισπανός θέλει παίκτες «ρομποτάκια» που να κάνουν κατά γράμμα αυτά που ζητάει!

Έτσι, λοιπόν, δεν μπορεί μόλις δυο εβδομάδες αργότερα να θέλει να πάρει τον Τζιμπούρ. Εντάξει δεν λέω ο Αλγερινός είναι πολύ καλός παίκτης και έχει την αίσθηση του γκολ, αλλά δε νομίζω ότι δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος ισάξιος παίκτης με αυτό και με πολύ καλύτερο χαρακτήρα!
Για αυτό το λόγο λέω ότι αποκλείεται το «μυρμήγκι» να ζήτησε τον «τρομοκράτη» και όπως φαίνεται η μεταγραφή αυτή, όπως και του Μανιάτη, που δεν ήταν τόσο άμεσα απαραίτητος στην ομάδα είναι για να εδραιώσει τη θέση του και την κυριαρχία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Είμαι σίγουρος ότι ο Βαλβέρδε αν τελικά πέσουν οι υπογραφές με τον Τζιμπούρ, θα ψάχνει τρόπους χαλιναγώγησης του εν λόγω παίκτη. Ξέρει όμως ότι όσοι το προσπάθησαν αυτό στο παρελθόν απέτυχαν παταγωδώς;

1 σχόλια: