Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Αρνήθηκε να πάει Τουρκία ο Μπλάνκο


Ο Ίσμαελ Μπλάνκο δέχτηκε πρόταση από τουρκική ομάδα την οποία και απέρριψε όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του επιθετικού της ΑΕΚ, ο Χουάν Μπέρος. Ο ατζέντης του 
Αργεντινού εμφανίστηκε προκλητικός καθώς άφησε να εννοηθεί πως η «Ένωση» προσπάθησε να διώξει τον Μπλάνκο χωρίς να ενημερώσει, όπως εκείνος ισχυρίζεται, τους εκπροσώπους του.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday, ο Μπέρος τόνισε: «Έχω να μιλήσω με τον πρόεδρο από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν συναντηθήκαμε. Μου είχε πει πως θα μου έστελνε έπειτα από μία εβδομάδα μια βελτιωμένη πρόταση. Ακόμα δεν την έχει στείλει. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πόσο θέλει η ΑΕΚ να μείνει ο Μπλάνκο... Για το αν θέλει να μείνει ο παίκτης, δεν νομίζω πως έχει κάποιος αμφιβολίες.
Επίσημα από την ΑΕΚ δεν με έχει ενημερώσει κανείς, αλλά πριν από μία-δύο μέρες με πήρε ένας μάνατζερ-μεσάζων και μου είπε πως έχει φτάσει πρόταση από τουρκική ομάδα. Με ρώτησε αν θέλει ο παίκτης να πάει και απάντησα αρνητικά και κατηγορηματικά. Ο Ισμαέλ θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα φύγει ελεύθερος τον Ιούνιο, αν δεν θέλει η ΑΕΚ να τον κρατήσει. Από την ΑΕΚ εξαρτάται. Ο παίκτης έχει δείξει τι επιθυμεί. Όταν ο πρόεδρος λέει στις 6 Δεκεμβρίου ότι θα στείλει σε μία εβδομάδα την πρόταση και 48 ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος εμφανίζεται προσφορά για την παραχώρησή του, χωρίς να έχω ειδοποιηθεί να του βρω πρόταση, τι να καταλάβω; Γιατί να μην υποθέσω ότι θέλει να τον πουλήσει και απευθύνθηκε σε άλλους μάνατζερ;». Ο Μπέρος μάλιστα έκανε γνωστό, προς τη διοίκηση της ΑΕΚ, το χρονικό όριο που θέτει στην Ένωση προκειμένου να καταθέσει την τελική της πρόταση στον πρώτο της (και φέτος) σκόρερ της: «Ο Ίσμαελ πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του. Απο σεβασμό στον κόσμο της ομάδας, που τον αγαπά και τον έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή και για να του ανταποδώσει την αγάπη αυτήν, έχει αποφασίσει να περιμένει την πρόταση της ΑΕΚ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Μετά θα αποδεχθούμε κάποια από τις προτάσεις που έχουμε ήδη. Το ότι δίνει προτεραιότητα στην ΑΕΚ ακόμη και τώρα, που έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει, δείχνει ότι και αυτός θέλει να μείνει. Έχουμε ένα όριο που έχουμε θέσει εμείς και δεν γνωρίζει ο πρόεδρος της ΑΕΚ. Και πώς να το γνωρίζει αφού δεν έχουν ξαναμιλήσει απο τις 6 Δεκεμβρίου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου