Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο… θείος – τίγρης από το Σικάγο!


Κάθε φορά που η ΑΕΚ θέλει πολύ έναν παίκτη ή προσπαθεί να κάνει μια μεταγραφική υπέρβαση, πάντα εμφανίζεται στο προσκήνιο το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Λες και ο «Τίγρης» είναι ο θείος από το Σικάγο με τα αμέτρητα λεφτά που με την πρώτη ευκαιρία θα στείλει και μια επιταγή.Ο άνθρωπος το έχει πει και το έχει ξαναπεί. Με τις υπάρχουσες καταστάσεις δεν θέλει να ασχοληθεί με την ΑΕΚ. Δεν τον ενδιαφέρει και δεν πρόκειται να κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του για να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα.

Δεν είναι ότι δεν αγαπάει πια την ομάδα και ότι δεν θέλει να έχει σχέση μαζί της, αλλά θέλει να μπει με τους δικούς του όρους και τις δικές του προϋποθέσεις… Θέλει να είναι ο απόλυτος ηγέτης και να πάρει και τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.Άλλωστε όπως θα θυμάστε για αυτό το θέμα έχει ήδη έτοιμο πρότζεκτ, που αν πάρει το «ΟΚ» θα το τρέξει άμεσα. Αυτή την περίοδο έχει τη δυνατότητα να αναλάβει την ΑΕΚ και να την βγάλει από το αδιέξοδο, αρκεί να φύγουν οι άλλοι μέτοχοι από μέσα.
Ας σταματήσουν, λοιπόν, να τον περιπλέκουν σε διάφορες θεωρίες συνομωσίας και ας κοιτάξουν να βρουν αυτούς που μπορούν και πρέπει να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, οι οποίοι είναι κρυμμένοι στην Αμερική και δεν ξέρω εγώ που αλλού!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου