Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πόλεμος «Big Mak» με ΑΕΚ!


Μπορεί η Ένωση να αποτελεί μια από τις μεγάλες του αγάπες, αλλά ο Μάκης Ψωμιάδης δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από την ΑΕΚ. Πλέον έχει ακόμα ένα λόγο να είναι τσαντισμένος με τους «κιτρινόμαυρους», αφού αυτοί ήταν η αιτία που χάλασε η μεταγραφή του Μπάχα στην Καβάλα!Ο λόγος για τον Μαροκινό επιθετικό που είχε έτοιμο «ψημένο» ο Μάκης και τελευταία στιγμή του πήρε μέσα από τα χέρια η πρώην ομάδα του. Ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας και οι συνεργάτες του είχαν δράσει με άκρα μυστικότητα για την μεταγραφή αυτή, αλλά τελικά όλα γκρεμίστηκαν όταν μπήκε η ΑΕΚ στη μέση!Πλέον, ο Ψωμιάδης έχει τρελαθεί και θέλει να κυνηγήσει την Ένωση μέχρι εκεί που δεν πάει. Πρώτα πρώτα δεν πρόκειται να δώσει παίκτη του στην ομάδα του Χιμένεθ, ακόμα και να του δίνει το χρυσάφι όλου του κόσμου. Άλλωστε ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Μάκης δεν κοιτάει τα λεφτά, αλλά το ποιος είναι μαζί του και ποιος όχι!
Δεύτερη κίνηση του να χτυπάει ότι παίκτη θέλει η Ένωση και πάντα στηριζόμενος στις πολύ καλές του γνωριμίες και επαφές, πιστεύει ότι μπορεί να της κάνει τη ζημιά. Η αρχή έγινε με τον Γιάννη Σιδεράκη.
Ο τερματοφύλακας του Θρασύβουλου είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αλλά πλέον έχει μπει στη διεκδίκηση του και η Καβάλα. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι ο Ψωμιάδης αναμένεται να κλείσει άμεσα τον παίκτη, μετά τον τραυματισμό του Βαγιέχο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου