Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Επαθαν πλάκα με Ματέος!


Με τον… αέρα παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ σήμερα ο Νταβίντ Ματέος. Ο νεαποκτηθής κεντρικός αμυντικός της Ενωσης έκανε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα και κατάφερε να προλάβει να τους αφήσει άφωνους! Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός που έφτασε στην Αθήνα μόλις χθες έδειξε στις ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας ότι ξέρει… πολλά καντάρια. Συγκεκριμένα, ο Ματέος έχει εξαιρετική τεχνική και χειρίζεται άψογα την μπάλα. Το έδειξε και στο διπλό το οποίο δεν ήταν 11 εναντίον 11, αλλά ο Ισπανός μπόρεσε και έδειξε την δουλειά που έχει κάνει τόσα χρόνια στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και τον έφτασαν μέχρι την πρώτη ομάδα και τον… Ζοσέ Μουρίνιο. Ανασταλτικά στο ψηλό παιχνίδι είναι πολύ καλός (τον βοηθά το ύψος του), ενώ στόχος του είναι να βγαίνει πρώτος στην μπάλα όταν αμύνεται.
Μάλιστα, ο Ματέος έβγαλε με μεγάλη άνεση όλη την προπόνηση και δείχνει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και δυνατός για να βοηθήσει άμεσα. «Ξέρει πολύ μπάλα. Χειρίζεται την μπάλα από πίσω σαν τον Τραϊανό. Βλέπει το γήπεδο και ξέρει να αμύνεται σωστά» έλεγαν κάποιοι από τους νέους του συμπαίκτες, που… στάζουν μέλι για τον Ματέος. Το ίδιο ικανοποιημένος και ο Μανόλο Χιμένεθ που έχει στα χέρια του ένα ποιοτικό αμυντικό για να συμπληρώσει την άμυνα του που έχει προβλήματα.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ματέος είναι διαθέσιμος και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και είναι στο χέρι του προπονητή της ΑΕΚ αν θα τον βάλει αμέσως στα βαθιά με δεδομένη την απουσία του Δέλλα και το ότι ο Μανωλάς έκανε σήμερα πρώτη προπόνηση μετά από δύο εβδομάδες. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι, σύμφωνα με όσα έλεγε ο Χιμένεθ μετά την προπόνηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου