Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΕΚ τσάκισε τον Αραούχο!


Η ΑΕΚ τσάκισε τον Αραούχο!Απόλυτη δικαίωση της ΑΕΚ στη μάχη της με τον Κάρλος Αραούχο, στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ. Εκεί αποδείχθηκε ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού με την Ένωση λύθηκε με υπαιτιότητα του παίκτη, επιδικάζοντας το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ! Το συγκεκριμένο ποσό καλείται να δώσει στην ΑΕΚ ο Αραούχο ή ακόμη και η Λανούς, στην οποία και αγωνιζέται τους τελευταίους μήνες. Η απόφαση θα τελεσιδικήσει στη FIFA, ωστόσο η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν της τις αποφάσεις των τοπικών ομοσπονδιών.
Είναι δεδομένο ότι ο Αραούχο θα πληρώσει την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά απέναντι στην ΑΕΚ, με την Ένωση να παίρνει ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό από όλη αυτή την ιστορία που τελικά ολοκληρώθηκε θετικά. Παράλληλα απαγορεύει στον 29χρονο άσο να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα για τους επόμενους τέσσερις μήνες, την ώρα που εκείνος έχει ήδη επιστρέψει στην πατρίδα του και έχει υπογράψει στη Λανούς.
Το τέλος της συγκεκριμένης υπόθεσης ασφαλώς και αποτελεί μία μεγάλη δικαίωση της διοίκησης της ΑΕΚ και του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ, που κυνήγισαν το θέμα και δικαίωθηκαν πανηγυρικά με την ομάδα να βάζει στα ταμεία της 1,5 εκατ. ευρώ και μάλιστα σε καιρούς οικονομικά δύσκολους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου