Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Άλλος φεύγει...άλλος πληρώνει!


Η απόφαση της ΑΕΚ για απομάκρυνση, την επόμενη χρονιά, από το ΟΑΚΑ είναι αμετάκλητη! Η Ένωση δεν μπορεί να συντηρήσει ένα γήπεδο 65.000 θεατών, όταν δεν κόβει σχεδόν ποτέ πάνω από 20000 εισιτήρια. Έτσι, όπως είναι φυσιολογικό, η διοίκηση του γηπέδου αναμένεται να ρίξει όλο το βάρος των εξόδων στον Παναθηναϊκό!Οι «πράσινοι» θα είναι οι μόνοι κάτοικοι της… Καλογρέζας την επόμενη χρονιά και αυτό αναμένεται να τους επιβαρύνει ακόμα περισσότερο, τη στιγμή που οι ίδιοι ήταν διατεθειμένοι να ζητήσουν μείωση του κόστους κατά 500.000 ευρώ το χρόνο, αφού μέχρι τώρα για το γήπεδο ξοδεύουν πάνω από δυο εκατομμύρια ευρώ!

Αυτή τη στιγμή το ΟΑΚΑ αποτελεί μονόδρομο για το «τριφύλλι», αφού για παράδειγμα η Λεοφώρος, που θα ήταν μια λύση δεν χωράει τα 32000 διαρκείας της ομάδας, τα οποία ναι μεν μπορεί να είναι μειωμένα σε αριθμό το χρόνου, αλλά πάλι δύσκολα θα είναι κάτω από 12000 που χωράει του γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Πάντως, δεν είναι απίθανο να βάλουν και οι δυο νερό στο κρασί τους και να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση στο τέλος, αφού σίγουρα και το ΟΑΚΑ δεν θέλει να σκέφτεται με τίποτα την φυγή και του «τριφυλλιού», αφού μετά τα έσοδα θα είναι μηδενικά…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου