Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

«Αφιερωμένη στον κόσμο η πρόκριση»


Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το ότι φέτος έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο για την κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα και το ότι έχασαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ μέσα από τα χέρια τους. Γνωρίζουν ότι είναι «υπόλογοι» απέναντι στον κόσμο της Ενωσης, έχοντας νικήσει όλα τα ντέρμπι και έχοντας χάσει πολλούς βαθμούς από ομάδες που σε άλλες εποχές δεν τολμούσαν να σκεφτούν ότι θα νικήσουν την ΑΕΚ. Το Κύπελλο Ελλάδος είναι σανίδια σωτηρίας για τους παίκτες. Ξέρουν ότι μόνο με την κατάκτηση του τροπαίου μπορούν να «γλυκάνουν» ένα κόσμο που έχει περάσει πολλά και συνεχίζει να περνά δύσκολα για την αγαπημένη του ομάδα. Το 0-2 του πρώτου αγώνα είναι εφόδιο για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ξέρουν καλά επίσης ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και ότι αύριο πρέπει να το διαχειριστούν σωστά για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Πολύ πιο σημαντικό είναι αυτό να το κάνουν μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ οι παίκτες περιμένουν τον κόσμο για να τους βοηθήσει να πάρουν την πρόκριση και μετά να τους την αφιερώσουν μια και έχουν περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα ειδικά στα εντός έδρας (Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου). «Τους χρειαζόμαστε αύριο. Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου για ένα τέτοιο ματς και μετά από τέτοιο σκορ στο πρώτο παιχνίδι. Να περάσουμε και να τους αφιερώσουμε την πρόκριση, να την χαρούν. Το αξίζουν, όπως και το να φτάσουμε μέχρι το τέλος στο Κύπελλο φέτος» ανέφεραν κιτρινόμαυροι σε πηγαδάκια απόψε στο ξενοδοχείο που μένει η ομάδα.
Και όλα δείχνουν ότι οι παίκτες και ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένουν αύριο την «ζεστή» παρουσία των φίλων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε ένα μεγάλο παιχνίδι που πρέπει στο φινάλε του όλη η οικογένεια της Ενωσης να πανηγυρίζει την πρόκριση…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου