Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν πίστευα ότι δεν θα πληρώνουν»

Ο Γκερέιρο... ξαναχτύπησε Δηλώσεις για το μέλλον του στην ΑΕΚ, αλλά και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ένωση (και όχι μόνο) έκανε εκ νέου ο Ρότζερ Γκερέιρο, σε Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Έχω συμβόλαιο για άλλα 2,5 χρόνια, αλλά δεν ξέρω αν θα το εξαντλήσω. Δεν ξέρω αν θα προκύψει μία καλή πρόταση, όχι απλώς από οικονομικής πλευράς. Οπότε κανείς δεν ξέρει. Κάτι ανάλογο συνέβη όταν έφυγα από τη Λέγκια. Αλλά τότε δεν πίστευα πως οι Έλληνες δεν θα πληρώνουν. Ονειρεύομαι να παίξω σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό, το γερμανικό ή το αγγλικό», δήλωσε ο 28χρονος μέσος.
Πάντως τόνισε πως επί Μανόλο Χιμένεθ και Σταύρου Αδαμίδη υπάρχει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα στην ΑΕΚ. «Το 2010 δεν αγωνιζόμουν τακτικά στην ΑΕΚ και δεν εκπλήσσομαι που δεν με καλούσε ο ομοσπονδιακός προπονητής. Είχα ένα πρόβλημα υγείας και είχα έρθει σε ρήξη με τον τότε προπονητή μου, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ακόμη χειρότερα, η ομάδα με πλήρωνε με μεγάλη καθυστέρηση.
Τώρα όμως έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, τον Μανόλο Χιμένεθ που εργαζόταν στη Σεβίλλη. Με χρησιμοποιεί συχνά, όπως για παράδειγμα στον τελευταίο αγώνα με τον Άρη. Στα δύο προηγούμενα ματς δεν είχα αγωνιστεί, αλλά είχα παίξει στα άλλα τρία που είχαν προηγηθεί. Γίνεται rotation στην ομάδα και υπάρχουν πολλοί που θέλουν να αγωνίζονται. Αισθάνομαι πως είμαι σε καλή κατάσταση και υγιής. Η ομάδα είναι πλέον σε καλή κατεύθυνση και ο νέος πρόεδρος δουλεύει για να βελτιώσει την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Όσο για τα ελληνικά, δεν μπορώ να τα μιλήσω, είναι πολύ δύσκολο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου