Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Κάλεσμα στον κόσμο

Τον κόσμο στο πλευρό της θέλει η ΑΕΚ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και με ανακοίνωσή της ζητά την κόσμια συμπαράστασή του. Επίσης, δίνονται και… οδηγίες για την πρόσβαση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.
Αναλυτικά:"Αύριο στις 16.00 στο κλειστό της Ζωφριάς η ΑΕΚ αγωνίζεται εναντίον του ΠΑΟΚ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον της. Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ προσκαλεί τους φιλάθλους στη δύσκολη αναμέτρηση και τους ζητάει να στηρίξουν την ομάδα μας. Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει μέσα σε μια κόσμια ατμόσφαιρα την αντίπαλό της, προκειμένου να υλοποιήσει τον στόχο της. Γι' αυτό και θέλουμε να σταθείτε δίπλα στην πληγωμένη βασίλισσα. Οι τιμές τιμώνται 10 και 20 ευρώ.


ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ
Το κλειστό (2.500 θέσεων) βρίσκεται στη Ζωφριά των Ανω Λιοσίων, μια περιοχή περίπου 11 χλμ βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Για να φτάσετε ως εκεί με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό και βγείτε στην έξοδο 6 προς το Καματερό. Περάστε κάτω από την υπόγεια διάβαση και στα φανάρια στρίψτε δεξιά. Ο δρόμος ονομάζεται Μεγάλου Αλεξάνδρου και οδηγεί προς Ασπρόπυργο, παράλληλα με την Αττική Οδό. Συνεχίστε για 1,5 χλμ, στρίψτε αριστερά στην οδό Διονύσου και μετά από 200 μέτρα θα φτάσετε στο γήπεδο (υπάρχουν σχετικές πινακίδες στη Μεγ. Αλεξάνδρου)".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου