Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Για την νίκη στην Λαμία

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι δίνει αυτήν την αγωνιστική η ομάδα μας κόντρα στον Πανελλήνιο στο Χαλκιπούλειο στης Λαμίας.Η συγκεκριμένη αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει πολλά για την παραμονή μιας και χθές ο Ηλυσιακός διέλυσε τον Ηρακλή σε περίπτωση ήττας σήμερα ισοβαθμούμε με τον Ηλυσιακό ο οποίος μας έχει στην έδρα του άλλα τον έχουμε κερδίσει με 23 πόντους στην έδρα μας.Σε περίπτωση νίκης τώρα προσπερνάμε τον Πανελλήνιο και φυσικά τον Ηλυσιακό.

Στα αγωνιστικά ο Άγγελος Κορωνιός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.Απο εκεί και πέρα στην αποστολή ειναι και ο Μάντιτς το νέο μας απόκτημα ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Για τον αντίπαλο τώρα ο Πανελλήνιος την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είχε μεγάλη ενύσχηση με την απόκτηση του Στίβεν Σμίθ και Τόριν Φράνσις.Πιστεύω πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μπούμε απο την αρχή δυνατά στο παρκέ αλλιώς..πάει χάθηκε το παιχνίδι.

Τέλος κλασσικά ο αγώνας δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση οι μονή καλή λύση ειναι το http://www.esake.gr/ και φυσικά οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΄και επειδή την η ώρα δεν έχει αλλα αθλητικά δρώμενα ίσως μας δώσουν λίγο βαρύτητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου