Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

«Λύμπε»: «Μία... ανώτερη δύναμη μας έδωσε την πρόκριση»


Μόνο την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού κρατά ο Νίκος Λυμπερόπουλος και όχι το γεγονός ότι η ΑΕΚ έκανε τα... εύκολα δύσκολα, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του στα Σπάτα στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της περασμένης αγωνιστικής, και αυτό που πέτυχε στην Ξάνθη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Λύμπε»:
Για το βραβείο:
«Δεν είναι τόσο σημαντικό το βραβείο, όσο η νίκη που ήρθε σε μία δύσκολη έδρα. Ελπίζω να έρθουν κι αλλα βραβεία στο μέλλον που θα συνδυαστούν με νίκες».

Για το επόμενο παιχνίδι κι αν παίξει ρόλο η κούραση:
«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί πολλές φορές δεν έχουμε δείξει να είμαστε συγκεντρωμένοι και το πληρώνουμε ακριβά. Έχουμε επιλογές. Ο προπονητής είναι αρμόδιος για το ποιος θα παίξει και όποιος παίξει θα δώσει το 100%».
Για το γεγονός ότι το καλοκαίρι ήρθε για να παίξει κάποια παίχνίδια και είναι βασικός και αναντικατάστατος:
«Ανέκαθεν πίστευα στον εαυτό μου, στη δουλειά που έχω κάνει και με την εμπειρία που έχω μπορώ να κοντρολάρω τον εαυτό μου, τα συναισθήματά μου, τον τρόπο παιχνιδιού μου. Ποντάρω πολλά στη δουλειά που γίνεται στο γήπεδο και σε αυτή που κάνω εκτός γηπέδου - γιατί η δουλειά για έναν ποδοσφαιριστή είναι και εκτός γηπέδου. Όσο αγωνίζομαι θα είμαι 100% επαγγελματίας, μέσα και έξω από το γήπεδο».
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Μου μένει μόνο η πρόκριση. Η αλήθεια είναι ότι μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα και το 1-0 στο 13' θα θέλαμε κάτι διαφορετικό, όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Δεν είμασταν συγκεντρωμένοι, δεν παίξαμε καλά. Ο Παναθηναϊκός μας χτύπησε στο δυνατό του σημείο που είναι οι στημένες φάσεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποια... ανώτερη δύναμη ήθελε να περάσουμε εμείς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου