Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Κονέ: Στην ΑΕΚ υπερεκτιμούν τους παίκτες

Κονέ: Στην ΑΕΚ υπερεκτιμούν τους παίκτεςΣε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό MAX, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, τόνισε πως το πρόβλημα της «Ένωσης» είναι το γεγονός πως οι παίκτες στο ρόστερ είναι υπερεκτιμημένοι με ευθύνη, όπως υποστηρίζει τον δημοσιογράφων. Ο ποδοσφαιριστής κρίνει πως η ΑΕΚ είναι εκτός πρωταθλήματος επειδή, όπως είπε, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.
Όπως δήλωσε ο μεσοεπιθετικός της Μπρέσια: «Θα πω κάτι που θα ενοχλήσει κάποιους. Στην ΑΕΚ υπερεκτιμούν τους παίκτες που έχουν στο ρόστερ της ομάδας. Για αυτό δεν φταίνε οι φίλαθλοι. Φταίνε κυρίως οι δημοσιογράφοι. Οι φίλαθλοι θέλουν απλά να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει καλά, να κερδίζει. Οι δημοσιογράφοι υπερεκτιμούν τους παίκτες και κάνουν τον φίλαθλο να πιστέψει ότι ο τάδε παίκτης μπορεί να
δώσει περισσότερα από όσα πραγματικά μπορεί».
Για την εξέλιξη του εφετινού ελληνικού πρωταθλήματος, ο Κονέ τόνισε: «Στην Ελλάδα θα το πάρει ο λιγότερο κακός. Οι ομάδες δεν έχουν προσφέρει το θέαμα που θέλουν οι φίλαθλοι. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ειδικά δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί απλά να επωφεληθεί την κακή εμφάνιση των αντιπάλων του. Η ΑΕΚ έχει χάσει το παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Μένει μόνο ο Παναθηναϊκός να κοντράρει τον Ολυμπιακό, αλλά ο Παναθηναϊκός κάνει συνέχεια γκέλες». 
Αναφερόμενος στην Εθνική Ελλάδος, ο Παναγιώτης Κονέ τόνισε: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στην εθνική. Δεν θέλω να λέω ψέματα. Από την στιγμή που ξεκίνησα στο Καμπιονάτο και έπαιρνα συμμετοχές, περίμενα αυτή την κλήση και χαίρομαι που με κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής. Είναι μια αρχή για μένα, είμαι νέο αίμα στην εθνική, οπότε προσπαθώ να πάρω χρόνο και να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι σε αυτή την ομάδα. Είμαι καινούριος στην εθνική και δεν μπορώ να κρίνω τον Φάνη Γκέκα για τις πράξεις του. Ούτε γνωρίζω καταστάσεις, ούτε τι έχει προηγηθεί. Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι πως όταν σε καλεί η εθνική ομάδα πρέπει να δίνεις το παρόν. Έτσι πιστεύω πως πρέπει να γίνεται με όλους τους αθλητές σε όλα τα αθλήματα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου