Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ματέος: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Ματέος: «Δεν αξίζαμε την ήττα»Ο Ματέος μίλησε στην συνδρομητική τηλεόραση και είχε μαζί του την φανέλα με το σημάδι της μπάλας που έδειχνε ότι αυτή δεν βρήκε στο χέρι του. «Είναι αυτό χέρι;», αναρωτήθηκε ο 23χρονος αμυντικός που συνέχισε λέγοντας: «Πρώτα από όλα είμαι στενοχωρημένος γιατί χάσαμε. Δεύτερον, με ενοχλεί το γεγονός ότι εξαιτείας μιας απόφασης όπως αυτής του διαιτητή δεν θα παίξω στο επόμενο παιχνίδι. Αλλά είναι μία απόφαση που δεν μπορεί να αλλάξει και μένει όπως έχει».
«Εδώ στην Ελλάδα, μετράει πολύ η φυσική κατάσταση ενώ στην Ισπανία παίζουν περισσότερο με την μπάλα. Τώρα θα περιμένω να δω πότε θα ξαναπαίξω για να αποδείξω ότι καλώς έκαναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και με έφεραν. Προσπαθώ καθημερινά, αν ο προπονητής κρίνει πως πρέπει να με βάλει, έχει καλώς. Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να παίξω αν γίνεται σε όλα τα ματς και να βοηθήσω την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε, δεν αξίζαμε την ήττα. Αν κάποιος είδε το ματς, θα κατάλαβε ότι εμείς είχαμε την κατοχή. Και το γεγονός ότι κάναμε λάθη και από κακή τύχη δεν σημαίνει ότι παίξαμε και χειρότερα».

Νταντόμο: «Νομίζω πως είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλο γκολ αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Οι αντίπαλοί μας είχαν δύο ευκαιρίες και τις έκαναν γκολ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου