Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

«Το γκολ το θέλαμε όλοι μας»


Με το γκολ του Μίσελ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και όπως είπε και ο ίδιος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στη κάμερα του «Conn-X»: «Πιστεύω πως αυτό το γκολ το θέλαμε όλοι μας και οι παίκτες και οι φίλαθλοι. Ήταν και θέμα τύχης, δεν το υπολόγισε σωστά και ο τερματοφύλακας και μπήκε. Αυτό είναι που μετράει».
Όσο για το ότι το γκολ ήρθε λίγες μέρες μετά το ντεμπούτο του τη περασμένη αγωνιστική με τη Ξάνθη, σημείωσε: «Ναι. Σίγουρα είμαι υπερήφανος και πολύ χαρούμενος όπως και όλοι μας που καταφέραμε να περάσουμε στα ημιτελικά του θεσμού και τώρα θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο μετά από χρόνια.».
Αναφερόμενος στην εξέλιξη του ματς, ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ, τόνισε: «Το σημερινό παιχνίδι είχε πολύ ένταση. Ξεκινήσαμε δυνατά και ευτυχίσαμε που σκοράραμε. Μετά είχαμε την ατυχία να δεχθούμε τρία γκολ αλλά τέλος καλό όλα καλά. Καταφέρναμε να ανατρέψουμε το σκορ και είμαστε νικητές».Όσο για τον ΠΑΟΚ, που θα βρει μπροστά του στην επόμενη φάση η ΑΕΚ, ο Μίτσελ σημείωσε: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έβγαλε από τη μέση τον πρωτοπόρο στο Πρωτάθλημα, Ολυμπιακό. Έχουμε όρεξη και διάθεση για τα επόμενα παιχνίδια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου