Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ματέος: Με τις... ευλογίες του Μουρίνιο


Μαζί με τον Μπάχα, παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου και ο Νταβίδ Ματέος. Ο Ισπανός στόπερ έδειξε να γνωρίζει καλά που ήρθε, ενώ εξήρε τον Χιμένεθ δείχνοντας «σκλαβομένος» για το ενδιαφέρον που του έδειξε. Επιπλέον αναφέρθηκε και στο ρόλο που έπαιξε ο Μουρίνιο στην τελική του απόφαση να επιλέξει την ΑΕΚ:

-Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ΑΕΚ;
«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και από την πρώτη στιγμή είμαι  πολύ καλά»


-Ο ρόλος που έπαιξε ο Χιμένεθ στην μεταγραφή;«Γέμισα υπερηφάνεια γνωρίζοντας πως ο κύριος Χιμένεθ πιστεύει σε μένα. Και θέλω να  ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη»

-Είσαι έτοιμος να παίξεις με τον Παναθηναϊκό;«Εξαρτάται από τον προπονητή. Αν κρίνει πως είμαστε έτοιμοι, εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε»

-Συζήτησες με τον κύριο Μουρίνιο για την μεταγραφή σου στην ΑΕΚ;«Σίγουρα είχα πολλές προτάσεις από Ισπανία και Σκοτία. Συζήτησα με τον προπονητή, ξέρουμε πως ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ»

-Θα ήθελες να μείνεις και του χρόνου;«Είμαι παίκτης της ΑΕΚ αυτή την στιγμή. Αν θα μείνω του χρόνου, δεν εξαρτάται από μένα. Αυτό που θέλω αυτή την στιγμή, είναι να δουλέψω σκληρά και μόλις τελειώσει η σεζόν να αποφασίσει η Ρεάλ τι θέλει να κάνει».
Παράλληλα ο Ματέος δεν δίστασε να συγκρίνει την Αθήνα με τη Μαδρίτη: «Είμαστε λίγο καιρό εδώ. Κυρίως στο ξενοδοχείο και μετά στις προπονήσεις. Από μια βόλτα που έκανα στην Αθήνα είδα ότι δεν είναι όπως στην Ισπανία αλλά είναι ωραία πόλη».
Έδειξε πάντως καλύτερα διαβασμένος στην ελληνική γλώσσα, αφού εν αντιθέσει με τον Μπαχά, γνωρίζει τέσσερις λέξεις. Τις... γνωστές: «Παρακαλώ, καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου