Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (21:00-Conn-x/Aek-21 blog)

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting siteΤον Παναθηναϊκό υποδέχεται απόψε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να είναι υπέρ των «κιτρινόμαυρων». Οι «πράσινοι» μετά το εντός έδρας 0-2 παίζουν με την «πλάτη στον τοίχο» και θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. ΟΖεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει από τους παίκτες του πίεση και επίθεση από το πρώτο λεπτό προκειμένου να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Από την άλλη πλευρά, ο Μανόλο Χιμένεθ, γνωρίζοντας πως το «τριφύλλι» δεν έχει επιλογή από το να επιτεθεί αφήνοντας ανοιχτούς χώρους, ζήτησε από τους παίκτες του να βγουν στην κόντρα.
Οι (έστω και τυπικά) φιλοξενούμενοι, δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Αλέξανδρου Τζόρβα. Ο Γάλλος αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από ίωση. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Γκαρσία, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρίας και Δημούτσος.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Καπίνος, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Πλεσί, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού, Σισέ, Πετρόπουλος
Οι γηπεδούχοι του Μανόλο Χιμένεθ, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα στην αμυντική τους γραμμή λόγω απουσιών. Ωστόσο, στη διάθεση του Ισπανού θα βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντεςΜατέος και Μπάχα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν. Επιπλέον, ο Κώστας Μανωλάς έχοντας κάνει αγώνα δρόμου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Χιμένεθ, όμως θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Σάχα, Μοσχονάς, Αργυρίου, Γιάχιτς, Μανωλάς, Νασούτι, Ματέος, Καράμπελας, Νταντόμο, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λαγός, Λεονάρντο, Έντερ, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο, Μπάχα.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Παππάς από τον σύνδεσμο Αθηνών, με βοηθούς του τους κκΓκάγκα και Γούκο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου