Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

«Ο Χιμένεθ θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ»


Την πρόθεση του Μανόλο Χιμένεθ να συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και την νέα σεζόν, αφού λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις από την διοίκηση, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Ισπανού προπονητή, Αλβάρο Τόρες.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal News, ο Αλβάρο Τόρες επεσήμανε: «Ο Μανόλο θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Η δουλειά μου εμένα ως εκπροσώπου του είναι να διασφαλίσω το μέλλον του. Πάντα πρέπει να κοιτάς μπροστά. Ο Μανόλο έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες και εμένα η δουλειά μου είναι να κάνω το καλύτερο για τον πελάτη μου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Ο Μανόλο ήθελε να μείνει και στην Σεβίλλη, είχε συμβόλαιο, όμως τελικά η συνεργασία έληξε έπειτα από επιθυμία της διοίκησης. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Ο Μανόλο θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν πρόκειται να φύγει τώρα. Βεβαίως για να συνεχίσει και τη νέα χρονιά θέλει να ξέρει τι συνθήκες θα επικρατούν και κατά πόσο θα έχει τα εχέγγυα για να μπορέσει να φτιάξει μια καλή ομάδα. Θέλει να ξέρει αν θα μπορεί να δουλέψει σωστά και να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική. Θέλει να ξέρει αν οι ιδιοκτήτες του συλλόγου έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με τον ίδιο. Για αυτό και θα συζητήσει μαζί τους. Πάντως τώρα που μιλάμε δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει την ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου