Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ – Άρης (19:30/Aek-21blog) Pre-Game!


Καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και δη για την διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ είναι η σημερινή αναμέτρηση για τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Αντίπαλός του η ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από 98’ αγώνα μεσοβδόμαδα κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας όμως και την ψυχολογία των παικτών της στα ύψη, έπειτα από την δραματική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Άρης θέλει σήμερα πάση θυσία βαθμούς, περιμένοντας αύριο «στραβοπάτημα» κάποιας εκ των Καβάλα και Ατρομήτου, ούτως ώστε να… αγγίξει την θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.


ΑΕΚ – Ξεκουράζει παίκτες
Να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που τις έχουν ανάγκη προτίμησε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ άφησε εκτός αποστολής τον φορμαρισμένο Νίκο Λυμπερόπουλο, όπως επίσης και τους Καφέ, Καράμπελα, την ίδια ώρα που ναι μεν επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας μετά την πρόκριση στο Κύπελλο, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι ο σημερινός τους αντίπαλος είναι…. ακατάλληλος για χαλάρωση.
Η «Ένωση» αναμένεται να παραταχθεί με ένα επιθετικογενές σχήμα σήμερα, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Μπάχα και πιο πίσω του τον Μπερνς, με τον Σκόκο στα δεξία και τον Λαγό αριστερά.
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ (4-2-3-1): Σάχα -Νασούτι, Ματέος, Γιάχιτς, Ντάντομο – Μίτσελ, Μάκος- Σκόκο, Λαγός, Μπερνς- Μπάχα
ΠΑΓΚΟΣ: Αραμπατζής, Αργυρίου, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Ντιόπ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Έντερ.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Λυμπερόπουλος, Καράμπελας, Καφές, Δέλλας.
ΑΡΗΣ – «Αίνιγμα» οι έντεκα
Στον Άρη γνωρίζουν πολύ καλά παίκτες και τεχνικό τιμ ότι το σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι από τα… τελευταία τους χαρτιά, όσον αφορά την διεκδίκηση μίας θέσης στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Τα περιθώρια έχουν στενέψει μετά τα τελευταία αποτελέσματα και κόντρα στην ΑΕΚ οι κίτρινοι δηλώνουν αποφασισμένοι να «παλέψουν» δίνοντας το 101% των δυνάμεών τους. Η ενδεκάδα πάντως αποτελεί «αίνιγμα» με τον Γιάννη Μιχαλήτσο πάντως, για πρώτη φορά, να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλο το υλικό στην διάθεσή του.
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ (4-2-3-1): Σηφάκης – Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Βανγκέλι – Φατί, Πρίττας- Σακάτα, Καστίγιο, Τόχα – Κόκε.
ΠΑΓΚΟΣ: Βελλίδης, Νέτο, Μενδρινός, Οριόλ, Μπομπαντίγια, Τσέζαρεκ, Πορτίγια, Τσεζνάουσκις
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Ρουίζ, Καζναφέρης, Κουλουχέρης, Ντανίλο.


To match του πρώτου γύρου (0-4)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου