Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Αγάπη και ελπίδα έδωσε η ΑΕΚ

Αγάπη και ελπίδα έδωσε η ΑΕΚ Αγάπη και ελπίδα έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ και ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη, κατά την επίσκεψή τους το μεσημέρι της Τετάρτης (16/2) στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ - «ΕΛΠΙΔΑ». Μια επίσκεψη με έντονη συγκινησιακή φόρτιση για όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ που είδαν από κοντά μικρά παιδιά να βασανίζονται από «βαριές» αρρώστιες.

Οι παίκτες  φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και τους γιατρούς του ιδρύματος, προσφέροντας στιγμές χαράς, ενώ έδωσαν δώρα σε όλα τα παιδιά. Πιο δημοφιλής μεταξύ των παικτών αποδείχτηκε ο Νάτσο Σκόκο ενώ  ο Μανόλο Χιμένεθ την ώρα που η ομάδα έμπαινε στο ίδρυμα άκουσε αρκετά παιδιά να φωνάζουν το όνομά του  και τους ανταπέδωσε υψώνοντάς τους  τη γροθιά του.
Με αφορμή την επίσκεψη της ΑΕΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε χαρακτηριστικά «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει συνεχές πολιτιστικό και κοινωνικό έργο. Θέλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη και θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστούν».
Δηλώσεις έκανε και ο Τραϊανός Δέλλας για την επίσκεψη τονίζοντας «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά αυτά  που δίνουν μία πολύ σημαντική μάχη.  Θέλω να ευχηθώ να έχουν την υγεία τους και  με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματά τους. Κουράγιο στις οικογένειές τους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις  και θέλω να συγχαρώ τη κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη».

Από την πλευρά της η Μαριάννα Βαρδινογιάννη δήλωσε για την επίσκεψη της ΑΕΚ στην Ογκολογική Μονάδα «Είμαστε  χαρούμενοι που έχουμε εδώ την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκονται οι παίκτες και η ομάδα κοντά στα  παιδιά τα οποία δίνουν μια τεράστια μάχη. Η παρουσία σας  εδώ μας εμψυχώνει, μας ενθαρρύνει και μια δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.  Εδώ νοσηλεύονται πάνω από 100 παιδιά τα οποία θα πάρουν μεγάλο κουράγιο από την παρουσία της ΑΕΚ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου