Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο αποχαιρετισμός...

Ο αποχαιρετισμός του Μηνά Γκέκου προς τους εκπροσώπους του Τύπου -πριν από λίγο- στο Κολωνάκι ενδεχομένως να μην ανέδειξε σούπερ ειδήσεις, αλλά ανέδειξε έναν προπονητή, ο οποίος είχε διάθεση αυτοκριτικής.  "Την πάτησα… το καλοκαίρι", παραδέχθηκε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ  σχετικά με όσους εμπιστεύτηκε για τη δημιουργία της ομάδας, που οραματίστηκε. "Δυστυχώς, τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα προγραμματίσαμε κι αυτό με πείραξε. Αισθάνομαι άσχημα για κάποια παιδιά που έμειναν ή ήρθαν στην ομάδα και φάνηκα αναξιόπιστος προς αυτά. Σε κάποιους μπορεί να φέρθηκα σκληρά.


΄Εφυγα για το καλό της ομάδας, όταν …άδειασα! Η αλλαγή θα έκανε καλό στην ΑΕΚ και το πιστεύω ακόμη. Δεν είχα πλέον κάποιο κίνητρο για να πείσω τους παίκτες. Αν έχω πικράνει κάποιους ζητώ συγγνώμη. Αναλαμβάνω την ευθύνη (για την εικόνα της ομάδας) στο ποσοστό, που μου αναλογεί".

Για τη νέα προσπάθεια: "Θέλω να ευχηθώ μέσα από τη καρδιά μου τα καλύτερα στον Αγγελο Κορωνιό. Μακάρι να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. ‘Εχει αναλάβει μία δύσκολη αποστολή, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει".

Για τους παράγοντες που δεν βοηθούν: "Όταν αποφάσιζα να φύγω είχα κατά νου ότι κάποιοι θα ευαισθητοποιηθούν. Δεν ευαισθητοποιήθηκε κανένας. Ο Μπάμπης Καραμανλής ο άνθρωπος τρέχει μόνος του. Ευχαριστώ όλους όσοι ήθελαν να ξαναγυρίσω, αλλά είχα λάβει την απόφαση μου.

Δεν υπάρχουν μαγικά. Απαιτείται συσπείρωση. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι, που να μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι χρειάζονταν στη διοίκηση της ΑΕΚ κάποιοι που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν. Ο Χρήστος Ζούπας και ο Γιώργος Τρόντζος για παράδειγμα. Γενικότερα, πιστεύω σε ένα τέτοιο εγχείρημα. Έστω και τώρα ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου