Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Θα αντέξει και πάλι η ΑΕΚ;


Νέο οικονομικό τσουνάμι έρχεται στην ΑΕΚ και αυτή τη φορά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα την γλιτώσει όπως την προηγούμενη, με το άρθρο 44 να αποτελεί σανίδα σωτηρίας για τους «κιτρινόμαυρους». Αν μάλιστα δεν κάνουν κίνηση και οι Παππάς, Νοτίας προβλέπω την άμεση βύθιση του πλοίου!Οι παίκτες είναι σχεδόν τρεις μήνες απλήρωτοι, όπως αποκάλυψε και ο Ρότζερ Γκερέιρο. Μάλιστα ο Σταύρος Αδαμίδης έχει συζητήσει μαζί τους και τους έχει τονίσει ότι στο τέλος Μαρτίου θα πάρουν τους τρεις μήνες μαζί, θέλοντας έτσι να κερδίσει χρόνο, αφού και αυτός περιμένει λεφτά από τους μετόχους, που μέχρι στιγμής είναι άφαντοι.

Μην απορήσει κανείς αν δει ακόμα και αποχή από τις προπονήσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού μέχρι τώρα κάνουν υπομονή, αλλά πόσο ακόμα; Οι εποχές είναι δύσκολες και δεν μπορούν όλοι να ρίχνουν νερό στο κρασί τους…
Μαϊστόροβιτς, Χέρσι και Ενσαλίβα σφράγισαν επιταγές της Ένωσης συνολικής αξίας 215.000 ευρώ, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να πιέσουν καταστάσεις και να πάρουν τα λεφτά τους. Επίσης, η «τρύπα» που υπάρχει στην ΠΑΕ και πρέπει να καλυφθεί με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ, με τους μετόχους να μην έχουν ξεκαθαρίσει αν θα μετάσχουν ή όχι.
Κάπου εδώ μπαίνει και ο διαχειριστικός έλεγχος που βγήκε στη φόρα πριν από λίγο καιρό και μιλάει για τρομερές σπατάλες, δίνοντας πάτημα στους μικρομετόχους και τα μέλη της ΑΣ ΑΕΚ να απαιτήσουν διαφάνεια και εξηγήσεις για το που πήγαν τα λεφτά των προηγούμενων ετών και δημιουργήθηκε τόσο γρήγορα μια νέα τόσο μεγάλη οικονομική τρύπα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου