Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Γιάχιτς: Δεν ήθελε να με δώσει η ΑΕΚ


Ο Σάνελ Γιάχιτς, μετά από πολλή καιρό, βρίσκεται εκτός αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, παρά το γεγονός ότι έχει συνεχείς παρουσίες με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο αμυντικός της Ένωσης, έκανε δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του και αποκάλυψε πρόταση της Γουίγκαν, η οποία απορρίφθηκε: «Ναι, είναι αλήθεια η Γουίγκαν ρώτησε για μένα. Ενδιαφέρθηκε για διετές συμβόλαιο, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα νέο. Η ΑΕΚ δεν θέλει να με παραχωρήσει τώρα και θα περιμένει στο τέλος της σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες πάντως κάτι μπορεί να γίνει . Θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία, είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο».
Εν συνεχεία ρωτήθηκε και για την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του πως η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο: «Είχαμε καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά στο τελευταίο ματς η ομάδα μου υπέστη διασυρμό με 4-0 από τον Ολυμπιακό. Μια τέτοια ήττα για την ομάδα μου έχει πιθανότητες να συμβεί μια φορά στα 20 χρόνια. Είμαι απογοητευμένος, ωστόσο θα έχουμε την ευκαιρία μας. Στο κύπελλο είμαστε στα προημιτελικά και έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τη διοργάνωση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου