Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Του δίνει 118.000 και τον στέλνει στα δικαστήρια


Στα δικαστήρια σκοπεύει να σύρει η ΑΕΚ τον Ράφικ Τζιμπούρ μετά και την απολογία του για το επεισόδιο με τον Μανόλο Χιμέμεθ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός αντί για απολογητικό υπόμνημα έστειλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του δικηγόρου του ένα δισέλιδο χειρόγραφο κείμενο στο οποίο επαναλαμβάνει τα όσα ανέφερε στην προσφυγή του και αξιώνει 600.000 ευρώ για δεδουλευμένα και 800.000 ευρώ για το υπόλοιπο του συμβολαίου του ποσά που όμως δεν προκύπτουν από κάπου.
Από τη μεριά της η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα.
Όπως τονίζεται από την ΠΑΕ, ο Τζιμπούρ έχει να λαμβάνει στην παρούσα φάση 218.000 ευρώ όμως θα αφαιρεθούν 30.000 ευρώ τα οποία είναι προσωπικά έξοδο του παίκτη που έχουν χρεωθεί στην Ένωση και 70.000 ευρώ που είναι το πρόστιμο για το επεισόδιο με τον Μανόλο Χιμένεθ (το πρόστιμο θα του κοινοποιηθεί σήμερα). Έτσι η ΑΕΚ θα καταθέσει άμεσα στον λογαριασμό του Τζιμπούρ 118.000 ευρώ και από εκεί και πέρα θα προσφύγει σε αθλητικά αλλά και πολιτικά δικαστήρια.
Η Ένωση θα καταγγείλει το συμβόλαιο του Γαλλοαλγερινού ποδοσφαιριστή στην αθλητική δικαιοσύνη και θα ζητήσει αποζημίωση. Επιπλέον θα προσφύγει και σε πολιτικό δικαστήριο θεωρώντας συκοφαντικά τα όσα είπε σε δηλώσεις του στον ελληνικό και ξένο Τύπο ο Τζιμπούρ. Η ΑΕΚ θα ζητήσει και εκεί λοιπόν αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση σε πρόεδρο, προπονητή και νομικό σύμβουλο της ομάδας.
Ο ίδιος ο παίκτης στο δισέλιδο που έδωσε στην ΠΑΕ ο δικηγόρος του Γιώργος Παναγόπουλος μιλάει για στημένο επεισόδιο και επιτίθεται στον Μανόλο Χιμένεθ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Τζιμπούρ η συμπεριφορά του Ισπανού προπονητή ιδιαίτερα παράξενη και αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απολογία ότι ο Χιμένεθ λειτούργησε «είτε ως κατασκευαστής, είτε ως εμπνευστής του θέματος» προκειμένου να οξύνει τα πνεύματα και να δημιουργήσει επεισόδιο χωρίς να υπάρχει λόγος. Μάλιστα ο Τζιμπούρ γράφει πως ο Χιμένεθ μιλώντας στους παίκτες, αναφέρθηκε σε προσωπικά θέματα του χωρίς να υπάρχει λόγος. Επιπλέον ο Γαλλοαλγερινός αναφέρει ότι το επεισόδιο δεν είχε τόσο μεγάλες διαστάσεις, όσο αναφέρθηκε στον Τύπο και ουδέποτε είχε σκοπό να προσβάλει τον προπονητή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου