Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

AEK με χρέη Νικολαίδη

Η εκπομπή "Αθέατος Κόσμος" του Κώστα Χαρδαβέλα ξεκίνησε αφιερώνοντας ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ μας. Στο πλατό βρέθηκε ο Κυριάκος Χήνας ο οποίος έθεσε και τα περισσότερα θέματα στο ρεπορτάζ που προηγήθηκε. Παράλληλα στο πλατό ήταν και ο παλαιός ηθοποιός και πρώην παράγοντας της Ερασιτεχνικής (επί προεδρίας Ανατολιωτάκη) Γιώργος Πάντζας. Ακούστηκαν αρκετά ενδιαφέρονται πράγματα με τον Κυριάκο Χήνα να τα παρουσιάζει με τον δικό του σοβαρό και αξιοπρεπέστατο τρόπο.




Έγιναν αναφορές για τον διαχειριστικό έλεγχο έχοντας μάλιστα έγγραφη απάντηση από την ΠΑΕ ότι θα έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα αποτελέσματά του μέσα σε 15 ημέρες... Ο Κώστας Χαρδαβέλας τόνισε ότι οι εισαγγελικές αρχές είναι αναγκασμένες από το νόμο να κάνουν αγωγή σε βάρος όποιου προκύπτουν περίεργα στοιχεία μετά την ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου. Μάλιστα ο παρουσιαστής γνωστός για τα Ενωσίτικα συναισθήματα του έριξε αρκετές μπηχτές και με δυναμικό μάλιστα τρόπο κατά της διοίκηση Νικολαϊδη που ανέλαβε μια εταιρία πεντακάθαρη από χρέη (σαν από παρθενογένεση όπως είπε χαρακτηριστικά...) και έφτασε μετά από μόλις 6 χρόνια η ομάδα να είναι μέσα σχεδόν 60 εκατομμύρια Ευρώ. Άλλα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν οι σχέσεις ΠΑΕ - Ερασιτεχνικής και η εκμετάλλευση του σήματος της ΑΕΚ από τρίτους χάρη σε δικαιώματα που τους έχουν εκχωρηθεί από την διοίκηση Νικολαϊδη. Ο Κυριάκος Χήνας επεσήμανε πως ένα παιδάκι που πηγαίνει και αγοράζει ένα κασκόλ ή ένα μπρελόκ της ΑΕΚ νομίζοντας πως ενισχύει έτσι την αγαπημένη του ομάδα, δεν γνωρίζει πως ούτε ένα ευρώ δεν θα πάει στην Ένωση... 
Τέλος έγινε αναφορά στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ερασιτεχνική με την επισήμανση πως όλα τα τμήματα παρά τα μηδενικά οικονομικά αποθέματα λειτουργούν με πάθος και αγάπη για την ομάδα. Μάλιστα δόθηκαν και παραδείγματα ομάδων που πρωταγωνιστούν όπως είναι το χάντμπολ και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου