Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

«Η ΑΕΚ προοδεύει μέρα με τη μέρα»


Ικανοποιημένος από την νίκη της ΑΕΚ μέσα στις Σέρρες εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα ολοένα και προοδεύει. Ο Ισπανός προπονητής υπογράμμισε για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό «Ηταν μία καλή εμφάνιση. Η διαφορά στο ματς με την Κέρκυρα ήταν ότι σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί. Βρήκαμε στόχο, αυτά που είπαμε έγιναν πράξη. Θεωρώ ότι οι Σέρρες είναι η πιο γρήγορη ομάδα από τη μέση και μπροστά. Ηρθαμε με προβλήματα στα χαφ καθώς οι Λαγός και Γκερέιρο είχαν καιρό να παίξουν μαζί. Η ΑΕΚ προοδεύει μέρα με τη μέρα. Είχαμε ένα καλό πρώτο μέρος αλλά και ένα καλό τελευταίο ημίωρο. Θέλουμε συνέχεια σ’ αυτές τις εμφανίσεις».
Ο Χιμένεθ πάντως δεν δίστασε να μιλήσει και για τον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού που ενδιαφέρει την ΑΕΚ. «Κάθε νέος και ποιοτικός παίκτης με ενδιαφέρει όπως είναι ο Γεωργιάδης αλλά και άλλοι παίκτες» είπε ο προπονητής της Ενωσης, ενώ για την διοίκηση της ΑΕΚ που προσπαθεί να κάνει πράξη τα «θέλω» του είπε «Η ομάδα βρίσκεται σε καλά χέρια, διοικείται από τίμιους ανθρώπους».

Αναφορικά με την στάση του κόσμου της ΑΕΚ στις Σέρρες και το «δέσιμο» που έχει μαζί του ο Χιμένεθ σχολίασε «Μας αγκάλιασε από τη στιγμή που ήρθαμε εδώ και πιστεύουμε ότι με την βοήθειά του σε κάθε ματς θα τα καταφέρουμε». Τέλος, αναφερόμενος στον θάνατο του συναδέλφου του και συμπατριώτη του Ανχελ Πεντράδα ο Ισπανός είπε «Τον ήξερα από όταν ήμουν παίκτης. Μεγάλη απώλεια… Αξίζει μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια του».

1 σχόλια:

  1. Η μόνη μας ελπίδα αδέρφια μου είναι ο Μανόλο. Ειλικρινής, δουλευταράς και γνώστης του αντικειμένου. Ας του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να κάνει την ομάδα μας πάλι ΟΜΑΔΑ. Αυτή τη στιγμή κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι επιλογή του και δεν έχει κάνει προετοιμασία η ομάδα μας μαζί του. Θα τον κρίνουμε από την νέα σεζόν. Πάντως είναι παθιασμένος με αυτό που κάνει και δείχνει να αγαπάει και να σέβεται και τους οπαδούς αλλά και την Α.Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή