Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ξεσκαρταρισμα...ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


Με αφορμή την σημερινή ταπεινωτική εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου με σκόρ 0-4 που σίγουρα θα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις εμάς σαν φιλάθλους αλλά και την διοίκηση και τον προπονητή μας κύριο Μανόλο Χιμενεθ για το τι φταίει αυτή η αστάθια της ομάδας.Δεν μπορούμε την μια μέρα να νικάμε εκτός έδρας τον Παναθηναίκο με 0-2 με μια πολύ καλή εμφάνιση και 3 μέρες μετά να δέχομαστε μια ήττα εντος έδρας της τάξης του 0-4 απο τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η ταπεινή μου άποψή είναι όσο πιο γρήγορα γίνετε να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα. Δηλάδη παίκτές που δεν χρειάζονται στην ΑΕΚ να φύγουν άμεσα . Δεν θα αναφέρω ονόματα καθώς δεν είμαι ο αρμόδιος εκτός από ένα που κρίνω σωστό να αναφέρω. Λεοναρντο. Αυτός ο παίκτης δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην ΑΕΚ και καλό θα ήταν να απομακρυνθεί απο την ΑΕΚ. Σίγουρα για την ντροπιαστική μας ήττα δεν ευθύνεται εξ ολοκλήρου ο Λεονάρντο. Όλοι ανεξερέτως . Με μια άμυνα που είχε ρήγματα, ένα κέντρο που να μην μπορεί να δημιουργήσει και μια επίθεση που δεν μπορούσε να βρεί τις λύσεις να σκοράρει.
Εκτός από το ξεσκαρτάρισμα πρέπει να γίνουν μεταγραφές ουσίας που να έχουμε ανάγκη όπως για παράδειγμα ενα επιθετικό που να μπορεί να σκοράρει εύκολα και να παίζει πολλά ματς συνεχόμενα. Ο Λυμπερόπουλος είναι παιχταράς δε λέω αλλά είναι σε μεγάλη ηλικία που δεν μπορεί να βγάζει 2 ματς σε 3 μέρες.
Το καλοκαίρι να δώσει επιτέλους η διοίκηση λεφτά για να μπορεί ο Χιμένεθ να πάρει παίκτες.Γιατί χωρίς λεφτά δεν γίνεται δουλεία.
Αλλά πάνω απο όλα οι παίκτες. Δεν γίνεται να παίζουν με τόση αδιαφορία.Είχαμε δεχτεί ήδη 2 goal σε 20 λεπτά και έπαιζαν με μία άνεση σαν να νικούσαμε 3-0. Πρέπει να κρατάνε ένα επίπεδο να παίζουν σοβαρά σε κάθε ματς και όχι το ένα μάτς κορυφή το άλλο να δεχόμαστε 4 goal.
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που με ενόχλησε ιδιαίτερα σαν φίλαθλο της ΑΕΚ. Μετά το μάτς οι δηλώσεις του πρόεδρου του Ολυμπιακού Βόλου ήταν σίγουρα ταπεινωτικές και λόγια ενός δεκάχρονου παιδιού. Πρέπει αν θέλει να τον περνάμε για σοβαρό άνθρωπο να μιλά πιο συνετά και να προσέχει τα λόγια του.Μπέος: «Δεν μιλάω μετά από τσόντες»! Νομίζω πρέπει να γίνει πιο σοβαρός ο Κ.Μπέος γιατί αν δεν το έχει καταλάβει είναι προεδρος σε μια ομάδα της SUPER LEAGUE.

1 σχόλια: