Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Ο Τζιμπούρ η αιτία του επεισοδίου


Το νέο αποτυχημένο αποτέλεσμα της ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι έφερε μεγάλη γκρίνια στις τάξεις της ομάδας. Όχι μόνο στους οργανωμένους οπαδούς, αλλά και στους απλούς φιλάθλους, στη διοίκηση, αλλά και στις χορηγούς. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο, ανάμεσα σε έναν χορηγό της ΑΕΚ, τη σύζυγό του και τον Σταύρο Αδαμίδη, με αφορμή την αποχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ από την ομάδα.

 Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Πρυτανείο» και οικογενειακός φίλος του Αλγερινού επιθετικού, όντας αγανακτισμένος από την εικόνα της ομάδας και την ισοπαλία με την Κέρκυρα, ζήτησε από τον πρόεδρο της ΑΕΚ να επανεξετάσει την περίπτωση του Τζιμπούρ. Μάλιστα του το ζήτησε με έντονο ύφος και παράλληλα απαίτησε και την αποχώρηση της υπάρχουσας διοίκησης: «Να φύγετε όλοι και να μείνει ο Τζιμπούρ», με τον Σταύρο Αδαμίδη να απαντάει σε έντονο ύφος.
Κάπου εκεί φάνηκε να θίγεται η σύζυγος του φιλάθλου που πήρε τον λόγο, θεωρώντας ότι προσβλήθηκε έντονα από τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Ωστόσο, το επεισόδιο έγινε αμέσως αντιληπτό, λόγω της χαρακτηριστικής φωνής που είχε η κυρία, αλλά και λόγω της κομψής, κατά τα άλλα, γούνας της. Αμέσως ο Σταύρος Αδαμίδης, καταλαβαίνοντας ότι δεν έπρεπε να απαντήσει, προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη από τον φίλαθλο. Κάτι που δεν κατάφερε καθώς εκείνος με τη σειρά του, όπως και η σύζυγός του, προτίμησαν να απευθυνθούν στην αστυνομία και όχι να δεχτούν την απολογία του προέδρου, ο οποίος και αυτός δικαιολογημένα είχε εκνευριστεί με την εικόνα της ομάδας, όμως άμεσα κατάλαβε το λάθος του. Το επεισόδιο μεταφέρθηκε και στην αίθουσα των VIP, με την κυρία (κυρίως) να ψάχνει το δίκιο της. Λίγη ώρα αργότερα, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το θέμα έδειξε να λύνεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου