Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Πάντα μαγεύει χωρίς άγχος!

Είναι τυχαίο ότι η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο όταν έχει φύγει από τα πόδια των ποδοσφαιριστών της το άγχος του πρωταθλητισμού και του κυνηγιού της κορυφής; Πάρα πολλές φορές στο παρελθόν η Ένωση, όταν βγήκε εκτός στόχων άρχισε να αποδίδει πολύ καλύτερα μέσα στο γήπεδο!Το έχει στο αίμα της αυτή η ομάδα. Δεν είναι ότι δεν έχει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχει παίκτες ηγέτες και νικητές. Οι παίκτες της δεν μπορούν να λειτουργήσουν κάτω από συνθήκες πίεσης και πρωταθλητισμού, ίσως γιατί οι περισσότεροι δεν είναι για αυτό το επίπεδο. Όταν όμως η μπάλα δεν καίει τότε όλα γίνονται πιο απλά!!!

Πάντως, σε αυτή την αγωνιστική αναγέννηση των τελευταίων παιχνιδιών έχει συμβάλει και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει δώσει ώθηση σε πολλούς παίκτες, που στην αρχή της χρονιάς είτε έδειχναν αδιάφοροι, είτε δεν πήραν ποτέ ευκαιρίες. Γκερέιρο, Μάκος, Καράμπελας και Μπλάνκο έχουν απογειωθεί υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού!Επίσης ο σύνθετος ρόλος που έχει δώσει στον Λυμπερόπουλου και η αγωνιστική άνοδος του Νάτσο Σκόκο έχουν βάλει ένα σημαντικό λιθαράκι στην… ανάσταση των «κιτρινόμαυρων». Ειδικά για τον τελευταίο δεν έκρυβαν οι άνθρωποι της ομάδας την απογοήτευση τους, αφού μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δεν έκανε καλά παιχνίδια!
Το θέμα από εδώ και πέρα είναι να δούμε αν η ΑΕΚ θα μπορέσει να συνεχίσει έτσι σε υψηλά στάνταρ και αν θα ενισχυθεί, έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει στο τέλος της χρονιάς την έξοδο στο Champions League, μέσω των play off! Το τεστ για το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη θα είναι πολύ μεγάλο και αν το περάσουν οι παίκτες του Χιμένεθ, θα περάσουν ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου