Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Το κλειστό της Ζωφριάς

Οπως έγινε σήμερα γνωστό η ΑΕΚ θα μετακομίσει στο κλειστό της Ζωφριάς για τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια εκτός αυτού με το Μαρούσι.

Η ομάδα είχε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο γήπεδο και απο το 2002-2004.Το συγκεκριμένο γήπεδο δεν είναι άσχημο για την ομάδα μιας και χωράει 2.500 άτομα και ειναι σίγουρα μια καλή λύση.Επίσης το συγκεκριμένο γήπεδο έχει φιλοξενήσει final-4 του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο βόλεϊ το 2000.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το κλειστό βρίσκεται στη Ζωφριά των Ανω Λιοσίων, μια περιοχή περίπου 11 χλμ βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Για να φτάσετε ως εκεί με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό και βγείτε στην έξοδο 6 προς το Καματερό. Περάστε κάτω από την υπόγεια διάβαση και στα φανάρια στρίψτε δεξιά. Ο δρόμος ονομάζεται Μεγάλου Αλεξάνδρου και οδηγεί προς Ασπρόπυργο, παράλληλα με την Αττική Οδό. Συνεχίστε για 1,5 χλμ, στρίψτε αριστερά στην οδό Διονύσου και μετά από 200 μέτρα θα φτάσετε στο γήπεδο (υπάρχουν σχετικές πινακίδες στη Μεγ. Αλεξάνδρου).Είναι προφανές ότι αυτή η διαδικασία είναι πολύπλοκη για κάποιον που δεν ξέρει την περιοχή. Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε και λεωφορείο. Το Ε12 (αφετηρία από Μάρνη) εξυπηρετεί πολύ, μιας φτάνει απευθείας στη Ζωφριά, κάνοντας στάση επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η συγκεκριμένη γραμμή έχει αραιά δρομολόγια, ενώ δε λειτουργεί καθόλου τα Σαββατοκύριακα. Εναλλακτικά λοιπόν, πάρτε το Α12 (από Μάρνη), κατεβείτε στα Ανω Λιόσια και επιβιβαστείτε στην τοπική γραμμή 713 (Ανω Λιόσια-Ζωφριά).
Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες μπορείται να βρείτε στο
http://www.stadia.gr/zofria/zofria-gr.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου