Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ζήτησε Μπάχα η ΑΕΚ


Το όνομα του Ναμπίλ Μπάχα φέρνει στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ η εφημερίδα «Goal». Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της η Ένωση όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Μαροκινό επιθετικό αλλά έκανε και κρούση στη Μάλαγα για την απόκτηση του. Ο 29χρονος διεθνής στράικερ είναι ο παίκτης που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ για να καλύψει το κενό του Ράφικ Τζιμπούρ.
Όπως τονίζει το «Goal» η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τους Ισπανούς για να εξασφαλίσουν τον εξάμηνο δανεισμό του Μαροκινού που διαθέτει γαλλικό διαβατήριο.
Από τη Μάλαγα διεμήνυσαν στην ΑΕΚ πως δεν έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον παίκτη, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι αρκεί η Ενωση να καλύψει το συμβόλαιό του. Η συνεργασία του Μπάχα με τη Μάλαγα λήγει το καλοκαίρι και πλέον δεν υπολογίζεται. Το θέμα λοιπόν είναι ότι η ΑΕΚ προσφέρει μόλις μόλις 250.000 ευρώ στον παίκτη, ποσό που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αποδεκτό από τη διοίκηση της Μάλαγα, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Ένωση ελπίζει πως μέσω των πιέσεων του Μανόλο Χιμένεθ θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο διεθνής επιθετικός θα αποκτηθεί. Ο Μπάχα είναι ένας ψηλός επιθετικός (1.81) που πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις τις προηγούμενες σεζόν με τη φανέλα της Μάλαγα στην οποία ήταν βασικός. Με το Μαρόκο έχει 20 συμμετοχές και 4 γκολ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου