Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Αισιοδοξούν για Μανιάτη


Tο μπάσιμο που έκανε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη, σίγουρα δυσκόλεψε κατά πολύ την απόκτηση του παίκτη από την ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης, προέβη σε τρεις διαδοχικές προτάσεις στον Πανιώνιο, για την μεταγραφή του διεθνή δεξιού μπακ, με την τελευταία να είναι η πιο δελεαστική από όλες. Ακόμα και από αυτή που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στην επικοινωνία που είχε με τον Γεράσιμο Βεντούρη.


Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κλείσει ακόμα στον Ολυμπιακό, όπως ισχυριζόντουσαν στην ομάδα του Πειραιά. Σίγουρα μία εξέλιξη που δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Παρ' όλες λοιπόν τις δυσκολίες που υπάρχουν στην συγκεκριμένη μεταγραφή, κυρίως λόγω των σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο προέδρους των άλλων ομάδων και όχι της προσφοράς που έχει κατατεθεί (της ΑΕΚ ασφαλώς και είναι καλύτερη), το γεγονός πως δεν έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία, αφήνει «παράθυρο» για την μεταγραφή του Μανιάτη στην Ένωση. Μάλιστα, εντός της εβδομάδας, ο Γεράσιμος Βεντούρης θα απαντήσει στον Σταύρο Αδαμίδη και ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι αισιόδοξος πως τελικά θα αποσπάσει το «ναι» των κυανέρυθρων και ο παίκτης, που αποτελεί τον υπ' αριθμό ένα στόχο του Μανόλο Χιμένεθ για το δεξί άκρο της άμυνας, θα ντυθεί τελικά στα κιτρινόμαυρα. Άλλωστε είναι επιθυμία και του ίδιου να έρθει στην ΑΕΚ, που γνωρίζει πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα από το να πάει στον Ολυμπιακό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου