Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

«Στη Λανς ο Τζεμπούρ»


Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Λανς για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, φέρνουν τον Ράφικ Τζιμπούρ γαλλικά δημοσιεύματα. Ο Αλγερινός, που αποτελεί ξένο σώμα από την ΑΕΚ ύστερα από το επεισόδιο που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ, φαίνεται να βρίσκει ποδοσφαιρική «στέγη» στο Σαμπιονά. Αυτό αναφέρει μπαράζ δημοσιευμάτων του Τύπου της Γαλλίας, ο οποίος θεωρεί πως ο Τζιμπούρ βρίσκεται με το ένα πόδι στην Λανς. Μάλιστα, τα παραπάνω σενάρια προχώρησαν ακόμα περισσότερο, από την απολύτως έγκυρη «Le Buteur», η οποία ασχολείται εντονότατα με την περίπτωση του 26χρονου άσου.




Το εν λόγω δημοσίευμα θέλει τη μεταγραφή του Τζιμπούρ στην «ομάδα του Βορρά» να είναι θέμα ωρών και μάλιστα όπως τονίζει, επικαλείται πηγές μέσα από την διοίκηση της ομάδας.

Η προεργασία φαίνεται να είχε γίνει από την περασμένη σεζόν, όταν και ο Ράφικ Τζιμπουρ είχε παραγκωνιστεί, λόγω του επεισοδίου που είχε τότε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο ατζέντης του, που έχει καλές άκρες στη Γαλλία, είχε ψαχτεί και τότε για πιθανή μεταγραφή (άλλωστε και τότε ήταν προς πώληση ο Τζιμπούρ) στη Λανς, ωστόσο οι απαιτήσεις της ΑΕΚ (3 εκ. ευρώ) έκαναν τον γαλλικό σύλλογο να μην προχωρήσει σε επίσημη πρόταση. Ωστόσο, με τα δεδομένα να είναι εντελώς διαφορετικά τώρα και με την Ένωση να μην αξιώνει τόσα χρήματα για την παραχώρηση του παίκτη, από τον Γενάρη κιόλας, η Λανς δείχνει να μπαίνει γερά στο κόλπο για την μεταγραφή του, καλύπτοντας άμεσα το κενό που αναμένεται να αφήσει ο Αμπντουλραζάκ Μπουκαρί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου