Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Υπογράφει και παίζει ο Μίτσελ


Εντός της ημέρας, πιστεύουν ακράδαντα στην ΑΕΚ, ότι θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Μίτσελ από τη Μπέρμιγχαμ στην Ένωση. Από τη διοίκηση αναμένουν σήμερα (11/1) να επέλθει οριστική συμφωνία με την Αγγλική ομάδα και έτσι ο Ισπανός χαφ, να έρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση το γρηγορότερο δυνατό.
Το ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι ότι από τη στιγμή που ο δανεισμός του Μίτσελ ολοκληρωθεί και έρθει στην Αθήνα, θα μπορεί άμεσα να βοηθήσει την ομάδα. Αγωνιστικά ο 25χρονος χαφ, σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ και σε συζητήσεις που έχει σχετικά με τους συνεργάτες του, είναι έτοιμος από κάθε άποψη. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι στο 100% και θα είναι σε θέση να τεθεί αμέσως στη διάθεση του Ισπανού. Αν δεν είναι στην Τρίπολη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα (χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Χιμένεθ να τον πάρει μαζί του προκειμένου να αρχίζει να εγκλιματίζεται με την υπόλοιπη ομάδα), τότε το πιο πιθανό είναι να κάνει ακόμη και το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Ο Μίτσελ είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται σε μία θέση στην οποία ο Μανόλο Χιμένεθ είχε τονίσει στη διοίκηση ότι έχει περισσότερο ανάγκη ενίσχυσης. Έναν χαφ δηλαδή που να μπορεί να παίζει τόσο σαν αμυντικό χαφ δίπλα στον Μάκο (στο 4-2-3-1) παίρνοντας και οργανωτικές πρωτοβουλίες, όσο και στην τριάδα των χαφ (στο 4-3-3).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου