Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

"Ο Τζιμπούρ τελείωσε για μένα"


Τελειωμένος από την ομάδα είναι για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο Ράφικ Τζιμπούρ όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Ισπανός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης στα Σπάτα. Ο Χιμένεθ πάντως ξεκαθάρισε ότι η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές και έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση:

Για Τζιμπούρ:
«Σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες υπάρχει εσωτερικός κανονισμός που ορίζουν οι διοικήσεις. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι μέχρι την Κυριακή η συμπεριφορά του Τζιμπούρ ήταν άριστη. Έγινε ένα συμβάν ενώ ο ίδιος γνώριζε ότι πάνω από τα πρόσωπα βρίσκεται ο σύλλογος. Εγώ τον έκανα πέρα από την ομάδα, ο σύλλογος θα καθορίσει τι θα γίνει. Αγωνιστικά αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς ο Τζιμπούρ είναι μία απώλεια. Πάνω απ' όλους όμως είναι η ομάδα, δεν με ενδιαφέρει τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Η διοίκηση ξέρει τι έχει συμβεί και θα αποφασίσει. Εγώ τον έχω απομακρύνει από την ομάδα. Η Κέρκυρα έχει σίγουρα έναν λιγότερο αντίπαλο. Σίγουρα είναι πιο έτοιμος από τον Αμπντουραχμάνι, αλλά αυτό μόνο δεν φτάνει. Έχω κάνει την αναφορά μου στη διοίκηση».

Αν του ζητήσει ο Αδαμίδης να επιστρέψει είναι διατεθειμένος να τον δεχθεί πίσω;
«Ο Τζιμπούρ μου ζήτησε συγνώμη, αλλά δεν δικαιολογείται, όποια κι αν είναι η απόφαση της διοίκησης θα τη σεβαστώ, είτε αν συμφωνώ είτε όχι. Αν δεν συμφωνώ όμως θα κάνω διάλογο με τον πρόεδρο - έχω την τύχη να έχω ένα πρόεδρο να κάνει διάλογο, και θα το λύσουμε, με το διάλογο όλα λύνονται. Ανεξαρτήτως τι θα γίνει, η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό»

Για Μπλάνκο:
«Δεν έχει αλλάξει τίποτα με τον Μπλάνκο.Είναι ξεκάθαρη η πρότασή μου, είναι καλός παίκτης και θέλω να παραμείνει. Όπως ο Τζιμπούρ, όπως και ο Μπλάνκο, όπως και ο Λυμπερόπουλος, όπως και ο Αμποντουραχμάνι είναι παίκτες που υπολογίζω. Βέβαια αν δεν συνεχίσει ο Τζιμπούρ στην ομάδα, θα αλλάξουν σίγουρα κάποια σχέδια».

Για το αν έχει μετανιώσει που ήρθε στην ΑΕΚ;
«Σίγουρα είναι περισσότερες οι δυσκολίες, απ' όσες υπολογίζω. Συνειδητοποιώ τις αποφάσεις μου. Θυμάστε ότι περίμενα τον Δεκέμβρη, αλλά φτάνοντας στον Γενάρη είμαστε στο ίδιο σημείο που ήμασταν πριν. Δεν πρόκειται να τα παρατήσω. Θα συνεχίσω να δουλεύω».

Για τις μεταγραφές;
«Σας σέβομαι πάρα πολύ, αλλά θα ήθελα να δώσετε βαρύτερα στο ματς με την Κέρκυρα. Καταλαβαίνω ότι σας ενδιαφέρει τι έγινε, αλλά είναι προτεραιότητα αυτός ο αγώνας. Για το μίνιμουμ του στόχου μας, την 3η θέση δηλαδή στο πρωτάθλημα, έχω πει ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές. Ξέρω που θέλει ενίσχυση η ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό. Αν δεν γίνουν μεταγραφές πρέπει να βγάλουμε την περηφάνιας μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αν θα πάνε παίκτες που δεν υπολογίζει στη δεύτερη ομάδα;
«Δεν σκοπεύω να το κάνω αυτό. Οι παίκτες ξέρουν τι σκέφτομαι γι' αυτούς. Τους τα έχω πει. Το έχουν εκτιμήσει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου