Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Συμβιβασμός με Τζιμπούρ


Προσπάθεια να βρεθεί συμβιβαστική λύση κάνει η ΑΕΚ στο θέμα που έχει προκύψει με τον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός έχει καταθέσει προσφυγή η οποία εκδικάζεται τη Δευτέρα αλλά όπως γράφει η εφημερίδα «Sportday» και επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση δεν είναι απίθανο μέχρι τότε να έχει βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές και να προχωρήσουν σε «βελούδινο διαζύγιο».
Η προσέγγιση έγινε αρχικά από τη μεριά του Τζιμπούρ και οι άνθρωποι της ΑΕΚ είδαν αυτή την πρωτοβουλία με καλό μάτι καθώς θέλουν να αποφύγουν τα δικαστήρια. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουν να ρισκάρουν από τη στιγμή μάλιστα που τα τελευταία χρόνια η ζυγαριά γέρνει φανερά υπέρ των παικτών σε δικαστικές διαμάχες. Έτσι λοιπόν αφού και οι δύο πλευρές το επιθυμούν η ΑΕΚ θα καταβάλει τα δεδουλευμένα στον Τζιμπούρ (το μισό συμβόλαιο του 2011) και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος.
Έτσι βέβαια ολοκληρώνεται η οριστική απώλεια μιας τεράστιας επένδυσης που είχε κάνει η ΑΕΚ αλλά εκεί που έφτασαν τα πράγματα το σημαντικό είναι πως η Ένωση γλιτώνει 350.000 από το συμβόλαιο του παίκτη το οποίο θα μπορούσε να δώσει για κάποια μεταγραφή. Ο Τζιμπούρ από τη μεριά του υλοποιεί την επιθυμία του να μείνει ελεύθερος και ψάχνει για ομάδα με τις τελευταίες πληροφορίες να τον θέλουν να στρέφεται στη γερμανική αγορά καθώς σε αυτή της Γαλλίας δεν βρήκε τα λεφτά που έπαιρνε στην ΑΕΚ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου