Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Με λίστα Χιμένεθ ο… Μαρινάκης


Μία μεταγραφή ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Όχι τον Μανιάτη, αλλά ένα αμυντικό χαφ και από την ξένη αγορά. Το κρατάμε αυτό για τη συνέχεια... Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου πριν το ματς με τον Πανσερραϊκό, όταν ρωτήθηκε για τον Γεωργιάδη: «Δεν θέλω να πω κάτι, για να μην κάνει κίνηση να τον πάρει ο Ολυμπιακός». Μεταξύ σοβαρού κι αστείου προχώρησε στην παραπάνω ατάκα ο Ισπανός, αλλά μόνο τυχαία δεν ήταν η συγκεκριμένη δήλωση του προπονητή της ΑΕΚ. Λίγο καιρό είναι στην Ελλάδα, όμως έχει μπολιαστεί για τα καλά με την ελληνική νοοτροπία κάποιων περιπτώσεων.
Ο Χιμένεθ κατάλαβε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ακούει τον Βαλβέρδε αλλά κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τη... σπάσει στην ΑΕΚ. Πήρε τον Μανιάτη («Έχω τρεις παίκτες στη θέση του Μανιάτη» είχε δηλώσει ο Βαλβέρδε), για κεντρικό χαφ πάει να πάρει τον Κουμορτζί (Δεν τον είχε ως πρώτη του επιλογή ο Βαλβάρδε), ενώ τώρα οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κάνει κίνηση για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη (τον θέλει η ΑΕΚ), σε μία θέση που ο Ολυμπιακός έχει πληρότητα.
Είναι δηλαδή ξεκάθαρο ότι το πρώτο κριτήριο που ακολουθεί ο Μαρινακής στις μεταγραφές του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι το κόμπλεξ του προς την ΑΕΚ, μετά την ήττα της ομάδας του από την Ένωση στο ΟΑΚΑ με το γκολ του Μπλάνκο στο 90'.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου