Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Στέλνει μηνύματα ο Χιμένεθ

Για μία ακόμα φορά η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ξεφύγει από την αγωνιστική μετριότητα των τελευταίων εβδομάδων. Πάντως ο Ισπανός στέλνει μερικά μηνύματα.Είδατε τους παίκτες που χρησιμοποίησε ο τεχνικός της Ένωσης; Ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα τον Έντερ, έναν παίκτη που ήταν μία… ανάσα από την απομάκρυνση, ενώ στην συνέχεια εμπιστεύτηκε τον Γκερέιρο, που και αυτός έμοιαζε πολύ κοντά στην έξοδο, αλλά και τον Αμντουραχμάνι. Και τι δείχνει αυτό; Μα πολύ απλά ότι ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να «ξυπνήσει» μερικούς.

Και αυτοί οι… μερικοί είναι από τα υψηλά «πατώματα» της διοίκησης, αλλά και από τους ποδοσφαιριστές. Και να εξηγηθώ. Αναφορικά με τους ιθύνοντες της Ένωσης, ο Ισπανός τεχνικός, με την χρησιμοποίηση τριών ποδοσφαιριστών που δεν ήταν στα αρχικά πλάνα, ήθελε να παρουσιάσει την γύμνια του ρόστερ, από την στιγμή που οι μέρες περνούν και στην Ένωση δεν δείχνουν διάθεση ενίσχυσης.
Και πάμε στους παίκτες. Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να περάσει ένα μήνυμα σε μερικούς… αδιάφορους. Γιατί η αλήθεια είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν την ίδια… διάθεση στους τελευταίους αγώνες. Έτσι, με την χρησιμοποίηση των Έντερ, Γκερέιρο και Αμντουραχμάνι όλοι οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ, έχουν ελπίδα στο… όνειρο της ενδεκάδας. Και αυξάνει και τον εσωτερικό ανταγωνισμό.
Βέβαια, όλα αυτά είναι στην θεωρία, γιατί στην πράξη θα πρέπει να αποδείξει ο Μανόλο Χιμένεθ αν ήθελε να πιέσει καταστάσεις για μεταγραφές ή το έκανε για να ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές του. Αν και δεν είμαι σίγουρος πως η κατάσταση που επικρατεί πλέον στην ΑΕΚ έχει γυρισμό με μερικά… ηλεκτροσόκ.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου