Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Τα είπε έξω απο τα δόντια

Ξέσπασε ο Μηνάς Γκέκος μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο και τη νίκη της Ένωσης. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τις δυσκολίες που συναντά ακόμη και στα απλά πράγματα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Γράψτε το όπως θέλετε είμαστε ένα μπουρδέλο».

Αρχικά είπε: «Έχω πολλά να πω αλλά δε θέλω να κουράσω. Να δώσω συγχαρητήρια πολλά στους παίκτες μας, κυρίως τους Έλληνες έχουν τόσα πολλά ψυχικά αποθέματα τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Πρώτη φορά παίξαμε σήμερα επίσημο παιχνίδι πέντε- πέντε. Είχαμε προσανατολισμό, δε θέλαμε να πάει στο καλάθι. Δε θέλω να σταθώ στην τακτική, αλλά στη θέληση των παιδιών, είναι συνειδητοποιημένα σε ποια ομάδα παίζουν».Και συνέχισε καλώντας τον κόσμο: «Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δεν υπάρχει, ο μόνος που μπορεί να σώσει την ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Η προσπάθεια είναι μεγάλη και να χάναμε και να κερδίζαμε το ίδιο θα ήταν. Κερδίσαμε τέτοιο παιχνίδι κάνοντας προπόνηση με έξι παίκτες σε 20 μέρες και 2 παίκτες να έρχονται μαζί μας εδώ κατευθείαν από το αεροδρόμιο.


Η ΑΕΚ είναι με το ένα πόδι στην Α2 δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε, δεν μπορώ να τους πιέζω κάθε μέρα. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η ΑΕΚ, είναι ο κόσμος να της δώσει ώθηση. Το Σάββατο αν δε γεμίσουμε το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Άρη θα είναι πάρα πολύ δύσκολη η χρονιά» Κατέληξε: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόουτς, δεν είναι δικά του θέματα. Δεν θέλω να μιλήσω για τίποτα άλλο, έχουμε ψυχή. Εγώ ξέρω κάθε μέρα τι τραβάω.


Στην αρχή της σεζόν είπα ότι δεν είμαι αισιόδοξος για το πρωτάθλημα, εννοούσα και την ομάδα μου. Ξέρω ότι και ο Ηρακλής έχει προβλήματα. Δεν έχουμε ζεστό νερό να κάνουμε μπάνιο, παίζουμε σε γήπεδο άδειο που είναι ψυγείο, δεν έχουν τα παιδιά φάρμακα, τέιπ, δεν έχουν τίποτα. Γράψτε το όπως θέλετε είμαστε ένα μπουρδέλο! Γι’ αυτό κάνω έκκληση στον κόσμο». Όσοι το παίζουν ΑΕΚ η ομάδα είναι εδώ είναι αν θέλουν να βοηθήσουν. Και η ΑΕΚ και ο Ηρακλής είναι μεγάλες ομάδες. Οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν είναι οι φίλαθλοι. Ο Γκράντι υπέστη βαρύ διάστρεμμα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από τους γιατρούς».


Ο Πρόδρομος Νικολαΐδης από την πλευρά του, σχολίασε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Δείξαμε χαρακτήρα. Κάναμε καλό παιχνίδι αμυντικά, δε χάσαμε το ρυθμό μας ακόμη και όταν γύρισε στο ματς ο Ηρακλής. Είχαμε επιλογές σωστές. Ήταν μια άξια νίκη για την ομάδα μου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου