Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο Μίτσελ στην ΑΕΚ!!!


Ο Μίτσελ στην ΑΕΚ!Η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ είναι γεγονός… Ο Μίτσελ θα έρθει στην ΑΕΚ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η άφιξη του στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Ενωση. Πριν λίγη ώρα επήλθε η συμφωνία με την ΑΕΚ να τα βρίσκει σε όλα με τους μάνατζερ και όχι με την Μπέρμιγχαμ… Και αυτό διότι οι μάνατζερ του παίκτη αγόρασαν τα δικαιώματα του 25χρονου Ισπανού μέσου από την Μπέρμιγχαμ και στην συνέχεια τον δανείζουν στην ΑΕΚ μέχρι το φινάλε της τρέχουσας περιόδου.
Αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ στην συμφωνία της με τους μάνατζερ του Μίτσελ θα βάλει τον όρο για οψιόν αγοράς το καλοκαίρι αν ο παίκτης πείσει τελικά τον Μανόλο Χιμένεθ για να μείνει. Κάτι που σημαίνει ότι η Ενωση θα πρέπει να πληρώσει στην συνέχεια τους μάνατζερ του Ισπανού (τώρα δίνει περίπου 150.000 ευρώ) και όχι την Μπέρμιγχαμ που πλέον αποδέσμευσε τον Μίτσελ.
Η σημερινή εξέλιξη έφτασε και στα αυτιά του Χιμένεθ που δείχνει ικανοποιημένος μια και ο «εκλεκτός» του για το κέντρο, έρχεται στην ΑΕΚ και θα την ενισχύσει το επόμενο διάστημα μέχρι τις αρχές Ιουνίου (τότε τελειώνουν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα). Αύριο αναμένεται η ανακοίνωση της μεταγραφής του παίκτη από την ΠΑΕ ΑΕΚ και μέσα στο επόμενο διήμερο θα έρθει στην Ελλάδα ο Μίτσελ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του με τις τυπικές και απαραίτητες υπογραφές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου